Töölönlahti Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Imam predrasude prema ljudima koji nose sombrero, može dakle samo ukoliko je od onih sa maramom i pončom.
Lancia Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 1. italijanska 2. srpska (rennea :D) + neki azijati - mogu japanci npr.
Indy Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Heh, ja sam malo iznenadjen tolikom ljubavlju prema srpskoj kuhinji (renneu svaka cast, njega ne bih mesao ovde). Mislim, kako to uopste porediti sa ultramegagigantom kakav je npr francuska kuhinja.
Аврам Гојић Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Heh, ja sam malo iznenadjen tolikom ljubavlju prema srpskoj kuhinji (renneu svaka cast, njega ne bih mesao ovde). Mislim, kako to uopste porediti sa ultramegagigantom kakav je npr francuska kuhinja. Navika na domacu kuhinju...
banecare1 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 (edited) Kavkaska Indijska Francuska Edited April 5, 2014 by banecare1
Čutura Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Heh, ja sam malo iznenadjen tolikom ljubavlju prema srpskoj kuhinji (renneu svaka cast, njega ne bih mesao ovde). Mislim, kako to uopste porediti sa ultramegagigantom kakav je npr francuska kuhinja.
Dagmar Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Jagnjetinu pod sačem? Dobru ginabicu sa kravica jogurtom? Paprike punjene pirinčem ali ne one kako ih ja pravim nego kad ih moja mama napravi? Slaninu od domaćeg prasenceta, kakvu su mi zaplenili škrbavi carinici prošli put i bacili u kantu
Indy Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Ipak je sve to prilicno amaterski, skoro pocetnicki... mada kapiram sentiment.
Bujodrag Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Prestadoh da pušim te se ugojih skoro deset kila. Dakle(m), na pusto ostrvo neću voditi kuvare nego po jednog kineskog, francuskog i italijanskog nutricionistu. Za srpppski kulinarski doprinos ću se pobrinuti sam.
*edited by mod Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Volim ja svasta da jedem ali sta ce mi srpska i americka na pustom ostrvu kad tu nema materijala za nju? Mogu samo da teoretisem o cevapima i sarmi tj o burgerima i t-bone steak-u. Daj ti meni lepo jednu Japansku, jednu Jugoistocnu Aziju i moze taj Fertile Cresent ako vec nema nesto vegeterijanski.
Dagmar Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Ipak je sve to prilicno amaterski, skoro pocetnicki... mada kapiram sentiment. Ne znam, neki od tih recepata su prosti i ja ih sama pravim, ali da budu ozbiljno uspeli mi nikad nije pošlo za rukom. Ima tu dosta ličnih trikova, i pre svega sastojci moraju da budu prvoklasni jer to nisu jela kari tipa.
Indy Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 ...jer to nisu jela kari tipa. Kakav sad kari? Ma, nema veze.
Recommended Posts