ToniAdams Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 ali soni kroket je imao dobru reinterpretaciju ovog stila o kom govoriš, zar ne? mada je to sad skretanje s teme. ispravljeno, nema na cemu.
le petit nicolas Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 (edited) razne formalne prilike - razna oblačenja. ako je neko stalno u ravnim cipelama, farmerkama, majci/šulji, nečem pamučnom odozgo, pa za neku priliku obuče običan kostim, obuje štikle i stavi minđuše, cela Institucija primeti. ove što se svakog dana ucicuju, imaju problem da se istaknu kad je neka svečanos' za formalne prilike plakar nudi: klasik kostim, srednjepuni štof, pokriva sve, osim leta - kom 1, sako kožni (muški, ravan) - kom. 1, letnja haljina u glokne, tek iznad kolena - kom 1, ravna suknja, opet, za sva doba, osim leta - kom. 1, pamučne košulje, ravne, ili skoro pa - kom 4. zatim: po 1 salonke, koledžice, mokasine. i grubinove sandale sa, kao, štiklom ^_^ . pametnom dosta. jednom, zaposli se lpn u školi da uči decu maternjem i faternjem. stigne na razgovor kod direktora koji pokuša da joj objasni da vaspitači mladih generacija treba da budu uzor u svakom, pa i u pogledu oblačenja, a ne da dolaze na nastavu u farmerkama. a-ham. lpn se složi u detaljima i celosti, pokunji, rastuži, i objasni da joj plata te, 1993, nikako ne omogućava da kupuje novu garderobu, pa ako bi možda škola, ili sindikat mogli... direktor je bio toliko dirnut da je tema trajno skinuta s dnevnog reda. inače, ne da mrzim kancelarijsku modu, nego poz Edited March 24, 2014 by le petit nicolas
le petit nicolas Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 (edited) jooj, što je to nekako sirotinjski. ko od mladjeg brata. obaška što kukovi izgledaju širi od ramena :( nije čudo što model ima tako setan pogled. poz Edited March 24, 2014 by le petit nicolas
Аврам Гојић Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 ovaj mi izgleda kao blagajnik Rajfajzen banke na kraju radnog vremena.,
Miralem Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 a ti se formalno obuces kada obujes cokule, army pantalone sa 15 dzepova, kariranu kosulju i fajerku. mada isto tako ides i na plazu.
slepa živana Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 ja bih prvo morala da obucem neku toaletutm bar jednom ili ikada u zivotu da bih mogla da pocnem zamisljam meni moja glava nikako ne ide uz toaletutm ovaj mi izgleda kao blagajnik Rajfajzen banke na kraju radnog vremena.,
Patty Lee Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 šta ću, gestapo mi je uvek kul izgledao. i meni.
gospa buba Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 (edited) ovaj mi izgleda kao blagajnik Rajfajzen banke na kraju radnog vremena., jao jeste to su one pantalone tesne oko listova mislim, formalno za posao, a onda... e ajde lebati udji tamo iza mashina da vidish gde ide ova zica... i onda se formalno uvalish pod sto da se preveze ovo za ono i eto srece Edited March 24, 2014 by thermal bug
kgmr Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 Ipak moram da priznam da mi je lepo kad vidim ženu koja je na visini zadatka, kad prilike nalažu određeni outfit a osoba to ume da ispoštuje a ipak da zadrži neki lični pečat i da deluje prirodno. +1 i da pritisnem mp.
namenski Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Treba imati i srece u zivotu: Sve je tu. I ovde. Osim donjeg vesa, izuzev naravno: Obavezno crvene boje i obavezno sa onim poklopcem pozadi. Spavati obavezno i bez izuzetka u: Izvinite na trolu, ali mi zao da gledam ove sto se muce ukravaceni i uodeljeni
Sestre Bronte Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 utisak br1 godinu dana proveli svi isto obučeni i tako isto obučeni bili bliže međusobno onda dođe vreme da se ide ćeri, te svi obukoše svoje civilne uniforme, to je bio trenutak kada smo prestali da budemo mi znači uniforma mu dođe nešto kao radenska br2 omatorilo se, mora se radi i za jednan sloj ljudi je jako važno kako im nalegneš na prvi utisak, znači odelo ne čini čoveka, ali poslovnog čoveka čini, nego šta. inače ja odela zovem radna odela, mada sad se oblekuvam samo sporadično, kada je procena takva, tj kad su poznanstva mlada, nesazrela
pt 2.0 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 (edited) aganovici skrojili... meni je sa ovoga sajta sve sem 1 potpuno odlično. za valk, mexx varijacija na temu iz koje ne izlazim od 2006. (forever stvar, imam maslinasto zelenu i mrtvački braon) Edited March 24, 2014 by PointTaken
dig_chohano Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Jebo bih mrtvog onog ko je izumeo kravatu. I one odelske cipele. Ostalo je ok.
gospa buba Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 meni je sa ovoga sajta sve sem 1 potpuno odlično. +mnogo, definitivno. mi svidja sve ovo nalik na aljine!
Recommended Posts