ToniAdams Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 zanimljivo, mada šta misliš da bi se desilo? evo, mogu da priložim jednu baš svežu nameštenu fotografiju sa radnog mesta sekretarice. vrh je poster sa nosorogom. I ti izgledas korektno mada ne vidim bas neke sise.
kgmr Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 a i to malo je montirano u fotošopu :( (šalim se, naravno, imam preogromne sise, ali ih ne nosim na posao, neukusno je, razumeš)
ivy Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 ne znam,ja sam komercijalu,dakle prvi kontakt sa kupcima i pokusaj prodaje, za moju firmu radila i biciklom u malo sportskijem izdanju- ranac,pantalone i patike,tu sam se tripovala smanjenje zagadjenja,sport,zdravlje,ovo/ono.. i kolima u malo formalnijem izdanju i tacno sam ispratila kako su me kupci gledali u zavisnosti od izdanja..jel moram da kazem u kom izdanju su me gledali kao palu sa Marsa i u kom sam ostvarila vise prodaje?tri puta pogadjajte..
ToniAdams Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 a i to malo je montirano u fotošopu :( (šalim se, naravno, imam preogromne sise, ali ih ne nosim na posao, neukusno je, razumeš) ma jebes to. nego gde da nadjem poster sa nosorogom?
ToniAdams Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 ne znam,ja sam komercijalu,dakle prvi kontakt sa kupcima i pokusaj prodaje, za moju firmu radila i biciklom u malo sportskijem izdanju- ranac,pantalone i patike,tu sam se tripovala smanjenje zagadjenja,sport,zdravlje,ovo/ono.. i kolima u malo formalnijem izdanju i tacno sam ispratila kako su me kupci gledali u zavisnosti od izdanja..jel moram da kazem u kom izdanju su me gledali kao palu sa Marsa i u kom sam ostvarila vise prodaje?tri puta pogadjajte.. sto triput da pogadjamo kad ima samo 2 opcije? nema logike.
sailorman Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Ovo je off, ali šta mislite o držanju/dovođenju životinja u ofis? Ja bih tako da ubedim rukovodstvo da mi daju da dovodim Sunčicu! Možda nije dovoljno formalno, ali je uber kul imati životinju u kancelariji. Mislim da bi svi progresivni poslovni partneri blagonaklono gledali na to. Kingmejker, odličan je telefon! A i tvoje noge, rekla bih.
kgmr Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 ma jebes to. nego gde da nadjem poster sa nosorogom? to je direrov nosorog (i strava je, meni je baš milo da su ga kod mene udomili), samo je štampan na fensi papiru, a možda je čak i neka sitoštampa, ne mogu da provalim materijal ispod ovog klipfrejma, trenutno ga gledam :D insepšn, jebote! https://www.google.rs/search?q=albrecht+durer+rhinoceros&rlz=1C1CHMO_enRS558RS558&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Cp5PU6fpDcbRtAbCx4FQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1920&bih=1109 Ovo je off, ali šta mislite o držanju/dovođenju životinja u ofis? Ja bih tako da ubedim rukovodstvo da mi daju da dovodim Sunčicu! Možda nije dovoljno formalno, ali je uber kul imati životinju u kancelariji. Mislim da bi svi progresivni poslovni partneri blagonaklono gledali na to. Kingmejker, odličan je telefon! A i tvoje noge, rekla bih. hvala :D šta je sunčica? mislim, kako bi se ona snašla u kancelariji? ali, da, mislim da bi bilo dobro za imidž firme, probaj tako da im zavaljaš ideju.
kud u maglu Simoviću Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 pa zavisi od rukovodstva™, ovi moji imaju ribicu Sofiju, a korporaciju čuva Dobrila zoo frendli :)
sailorman Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 šta je sunčica? mislim, kako bi se ona snašla u kancelariji? ali, da, mislim da bi bilo dobro za imidž firme, probaj tako da im zavaljaš ideju. Sunčica je moj pas, bila je jednom u nedelju sa mnom u ofisu, zavukla se ispod moje stolice i kuntala dva ipo sata. Zoo frendli je novo formalno!
ivy Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 (edited) sto triput da pogadjamo kad ima samo 2 opcije? nema logike. pa sta da radim,nisam dalje isprobavala..a bas sam se tripovala za to biciklom kao zdravlje,usteda,ocuvanje zivotne sredine,neformalno i udobno a pristojno oblacenje na poslu al sta vredi kad su mi kupci zatucani :( propala bih nacisto Edited April 17, 2014 by ivy
belch Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 pa ne moraju da se isključuju formalno i bicikl zameni farmerke femsi pantalonama i eto
ivy Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 pa imala sam pantalone ali mislim da je problem u patikama i rancu :(
Aion Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 zanimljivo, mada šta misliš da bi se desilo? Ako uz skupo odelo idu i odgovarajuci maniri bio bi postavljen na neko sefovsko mesto.
ivy Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 tako ne bih nigde stigla,misim presla bih 3km ukupno...nego htedoh reci da bih propala nacisto ako bih furala fazon koji sam htela i u kom mi je udobno jer tako ja to hoci i svidja mi se...pa se tako i ja priklonih ostatku sveta i propade moja revolucija jbga...mada mozda je nisam dovoljno jako furala..hmm.. ...ali samo dok ne postanem sila u svojoj oblasti i dok ne postignem regionalnu,ma svetsku zastupljenost na trzistu e tada cu moci da idem u pizami na posao i bolece me patka
Recommended Posts