Indy Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 evo ja ću da ti izboksujem ausvajs kod crvenih vlasti ... Za trenutak sam pročitao ovo. S druge strane, i nema neke razlike.
fonTelefon Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Unistenje gradjanskih sloboda "nadoknadili" su davanjem nekakvog prava glasa zenama potom i dozvoli abortusa u kasnijim godinama. Eno u Spaniji sad ukidaju abortus.
Indy Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 davanjem nekakvog prava glasa zenama Jel to čestitka za 8. mart?
fonTelefon Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 (edited) Nije drzavni praznik u Srbiji ni danas. http://www.minrzs.gov.rs/drzavni-i-verski-praznici-republike-srbije.php Edited March 8, 2014 by fonTelefon
Filipenko Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Filipenko, što se sekiraš, evo ja ću da ti izboksujem ausvajs kod crkvenih vlasti kojim se dozvoljava tvoja javna kremacija. Možemo da te naložimo sa par kubika bukovine na Trgu Neslobode, to bi bio vrhunski performans u ova dosadna vremena. Mogu da zamislim kakav bi to publicitet bio, nije mala stvar kada spaljujemo Filipenka. Baš duhovito. Ja ću iskopati ausvajs kod građanskih vlasti da Hram Svetog Save bude oduzet i pretvoren u muzej istorije SPC, gde ćemo tebe mumifikovati i položiti između mumije patrijarha Irineja i Koštunicine mačke.
Töölönlahti Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Ja sad napisao da ne dam Teslu na jednom Vajfertu i dva Njegoša, nisam imao ništa po sto, a valjda i to neko čita...
Indy Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Zamrznuta odluka o prenosu moštiju, možda se ipak dozovu pameti.
Filipenko Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Naravno da se neće dozvati pameti, samo su odložili celu operaciju krađe posmrtnih ostataka za posle izbora, da ne bi sebi doneli neki negativan poen pošto je krenulo u tom pravcu. Nakon izbora će se sve obaviti brzo i efikasno, uz izgovor da su građani glasali za politiku SNSa i krađu posmrtnih ostataka Nikole Tesle i premeštanje na drugu lokaciju uprkos protivljenju članova porodice.
fonTelefon Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Samo ti nastavi da lupas po obicaju i izbacujes komunjarske parole, Uskoro ce ceo Muzej morati da sele po obavljenom povratku imovine pa ocekujem da je mrtva prica o selidbi samog Nikole. Gde ce ga ne zna se.
Caligula Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 (edited) Gde ce ga ne zna se. Kako se ne zna, zna se, u najmracniji cosak koji je srbin napravio. Ko crna rupa jbt, usisava cak i svetlost Edited March 9, 2014 by CowBoy
Filipenko Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Samo ti nastavi da lupas po obicaju i izbacujes komunjarske parole, Uskoro ce ceo Muzej morati da sele po obavljenom povratku imovine pa ocekujem da je mrtva prica o selidbi samog Nikole. Gde ce ga ne zna se. Dovoljno ste priglupi svi koji koristite taj nalog sa kog pišete sa raznih meridijana da ne znate da zgrade muzeja uopšte ne podležu zakonu o restituciji u naturalnom obliku. Hvala i doviđenja.
3opge Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Dovoljno ste priglupi svi koji koristite taj nalog sa kog pišete sa raznih meridijana da ne znate da zgrade muzeja uopšte ne podležu zakonu o restituciji u naturalnom obliku. Hvala i doviđenja. фантастично. какав тријумф српске правне промисли.
Recommended Posts