ToniAdams Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 e ima u anoj karenjinoj opis nekog lika de tolstojevski kaze kako je imo veliki nos, "kao u srbina"
Clem Fandango Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 On 2/28/2018 at 3:05 PM, aram said: Ne pratim seriju, nisam ni ekspert za istoriju ili bar detalje vezane za period, al čini mi se da ti prozori iza Nemanje ne pripadaju baš 12. veku
Ajant23 Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 (edited) Nije ni Nemanja baš tačno tako izgledao. Pitam se kako bi sa ovim internet kritičarima prošao Lorens od Arabije. Čoveka od metar šezdeset glumi visoki plavi arijevac kome je to prva uloga na filmu, specijalno biran za nju, a njegovog arapskog potrčka u svojoj poslednjoj ulozi na filmu glumi mladić rođen u Brazilu i budući vlasnik cele kompanije Hajneken... Edited March 3, 2018 by Ajant23
gospa buba Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 bogoljubova reklama za render tesla grada nasred nemanjica za nijansu dinamichnija od nemanjica [emoji38] sent from bubamoto
gospa buba Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 a cara isaka ocedu da bacidu u "podzemni kazamat" ja mislim za trecu ruku da se zove ipak sinisha pavic. ne moze ovo ovako -_- sent from bubamoto
Malvo Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Fenomenalno je, inace, dvaput prekinuti flagship™ seriju najavom za trecerazredni film star 20 godina koji ce se kasnije prikazati.
Arkadija Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Mihić ima ogroman intervju u Bljucu radi odbrane Nemanjića. Zavera protiv serije od onih nekih imaginarnih. Gotovo ko Dosije X.
Recommended Posts