ljuttko Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Pita me keva iz druge sobe, e u ovim Nemanjićima svi liče na Indijance , odem da zavirim i umrem od smeha, vaistinu Indijanci . Dakle nemam pojma o kostimima onog doba sem sa fresaka a otuda se ne sećam da su i žene i muškarci nosili razne trake oko glave. Fale peruške i kralj nam je ko Vinetu . A kraljica sa tzv mokrim loknama, patent Cecine frizerke što lepo primetila Srbljanović Billjana . Da ako si žene onoga doba pa i kraljice išle sveže isfeniranih frizura koje su se vijorile na vetru. Ja sam sitno zakeralo i prvo se ženski uhvatim za najočiglednije, kostim i šminku
ToniAdams Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Meni ortak koji se bavi kostimima i oklopima kaže da je ovo bulja
gospa buba Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 lepo izgleda, pa sad shta da se radi . i vide se nofci. mada one djindjuve visuljci na manoju nisu bash ubedljive... sent from bubamoto
Malvo Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 10 hours ago, gospa buba said: imam utisak da su ovi mihici istovremeno umirali od straha da ne nachnu neshto shto nije zgodno, pa tako nije ostalo nishta. Onda ce tek da bude veselje u sledecim epizodama, nestajace likovi, a da ni ne znamo sta im se dogodilo
gospa buba Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 dobro ja ih grdim i malo unapred i preterujem sigurno. videcemo u stvari sam zla. to je doba kad treba da prshti od iskushenja, uzbudjenja i neizvesnosti, prirodno, bez izmishljanja :( sent from bubamoto
hefaca Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 57 minutes ago, ToniAdams said: Meni ortak koji se bavi kostimima kaže da je ovo bulja Cuvaj se ortaka koji se bave kostimima, obicno se bave i buljama
ToniAdams Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 A, ma nije taj fazon. Ovaj crta ilustracije.
Timmy Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Otkud meni u glavi da je Bjela pre par godina najavljivao ove Nemanjice kap svoj projkat? Jel ga izbacilo u medjivremenu ili sam ja nesto izmesao...
kud u maglu Simoviću Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 bila je neka najava, pa je odustao. mislim da nije imalo veze sa ovim
James Marshall Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 2 hours ago, gospa buba said: lepo izgleda, pa sad shta da se radi . i vide se nofci. mada one djindjuve visuljci na manoju nisu bash ubedljive... sent from bubamoto Kako nisu, čuju se više nego li ono što on izgovara.
Marvin (Paranoid Android) Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Neću da čitam prošlih 5 strana tbog spojlera (jer, ko zna, možda Dušan Silni osvoji Vizantiju, Rim i Moskvu), ali dajte recite mi, jesu emitovali drugu epizodu? Ili samo prvu re-mastered? I oklen da se skine ako jesu, ne nalazim na trekerima? Slobodno na PM, pederi stop.
Recommended Posts