gospa buba Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 ja sam pochela da slusham muziku i mimo emisije kao, to mi radio. pusti neku muziku
ivy Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 (edited) bio Dasko juce na Zmajevcu sa nekom ,,drugaricom,, bogte odes na Frusku Goru u prirodu kad ono tamo Dasko,spopali ga planinari grupno,slikanje i autogram..na drugoj klupi se neke balerine/modne blogerke slikaju gole i u aljinama na snegu i stolovima..svega..show kao takav.. ja slusam podkast sa muzikom,trenutno od cetvrtka 22.12..uvek tako kasnim po 20 dana Edited January 16, 2017 by ivy
Ravanelli Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 ja sam pochela da slusham muziku i mimo emisije kao, to mi radio. pusti neku muziku ali ova stvar na radiju https://www.youtube.com/watch?v=3ulsbf-5Q4g
levi Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Dobro bila je bolja muzika kad su mogli da biraju iz komplet baze b92, rtv ili bilo kog pravog radija, svejedno. Sad su malo skučeni svojom muzikom pa se često ponavljaju, ali može da se sluša. Osim kad ulete zabranjeno pušenje i plavi orkestar bez upozorenja
Hella Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 kad god neko krene da kenja o balkanu ispričam mu true story da sam jednom cca 10 dana umirao od gripa i nakon svih farmaceutskih i bapskih sranja koja sam probao pustim 2 albuma balkana zaredom i naravno sve vreme se kočio ponajviše na ovo kad je cd stao stao i ja na noge ne baš ko dren ali sasvim ok s obzirom na obe noge u grobu dva sata ranije
francuski sobar Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Dobro bila je bolja muzika kad su mogli da biraju iz komplet baze b92, rtv ili bilo kog pravog radija, svejedno. Sad su malo skučeni svojom muzikom pa se često ponavljaju, ali može da se sluša. Osim kad ulete zabranjeno pušenje i plavi orkestar bez upozorenja Imaju oni soldnu bazu izgleda al ako imaš više od 11 godina a slušaš šta znam Springstina, Br.Adamsa, Grindej...jebga nije lepo zajebavati mučeni Amadeus Band. Al ajd bolji su mi od Dareta i Mareta. kad je cd stao stao Pravi znalci slušaj Balkan samo sa kasete.
Ravanelli Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 (edited) Dobro bila je bolja muzika kad su mogli da biraju iz komplet baze b92, rtv ili bilo kog pravog radija, svejedno. Sad su malo skučeni svojom muzikom pa se često ponavljaju, ali može da se sluša. Osim kad ulete zabranjeno pušenje i plavi orkestar bez upozorenjaU da, na b92 je na pocetku bila bolja mjuza. Jako dobro su se razumeli sa muzickim urednikom. Poslali su mu spisak bendova i onda je ovaj sastavljao.As i Oradio su bili bulja sa mjuzom Edited January 16, 2017 by Ravanelli
čekmeže Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=9lsOYSNPJTY
Ravanelli Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 kad god neko krene da kenja o balkanu ispričam mu true story da sam jednom cca 10 dana umirao od gripa i nakon svih farmaceutskih i bapskih sranja koja sam probao pustim 2 albuma balkana zaredom i naravno sve vreme se kočio ponajviše na ovo kad je cd stao stao i ja na noge ne baš ko dren ali sasvim ok s obzirom na obe noge u grobu dva sata ranije ovo je neka nova grana muzike. suicide rock. majka na tuđoj njivi od 6 do 6, sretni dani siromaštva, tatini tvrdi medenjaci... primetno je da je marmelada i ovde prisutna.
Hella Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 primetno je da je marmelada i ovde prisutna. da ali samo u dve nije opsesija ko malost i starost eo vid ovo iz nekih 20 različitih pesama male sobe na kraju grada malo običnih stvari dani siromaštva u maloj baraci u malom iznajmljenom stanu pred kućom jabuka mala svečanost u našoj maloj firmi u maloj kafani u rupi kod anđe minimalac svakog prvog mala firma šta će sutra biti moj stari već godinama navrati opet na stare adrese grle i ljube staru pevaljku sretnem starog prijatelja na ulici neke stare naše običaje davne da ostarim uz moje drugare drugi je ostao stari starački pogled po kantama za smeće luta pogledam to su likovi stari suicide rock +1 odlična kovanica koristit ću https://www.youtube.com/watch?v=wxbapprupxo
Ravanelli Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 starački pogled po kantama za smeće luta auuu, odo ja da skočim pod neki voz, odjavite me na onom topiku na moderaciji
Recommended Posts