gospa buba Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 sto je bilo smesno danas uplata dzordza sorosa u vojvodjaskoj za kurve. aj spaj vid maj litl aj da je to bila buba nisam ja . tj ne "nisam ja" nego nisam ja majkemi. tj stvarno nisam :)
Ravanelli Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 (edited) podržite humor preduzetništvo! kupite majicu ili šalicu za kafu! http://rags-wear.com/ Edited December 20, 2016 by Ravanelli
giuseppe Posted December 20, 2016 Author Posted December 20, 2016 Kupio ja od tih Ragseva onu neku INGSOC majicu, ali štampa nije dugo trajala... Praktično se dezintegrisala u nekim mrvicama... Evo ne znam.
giuseppe Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 Obilazim povremeno Patreon, drže se mladci dosta solidno - opet su probili 2k USD, nakon što su par sedmica bili na hiljadu devetsto i nešto. Ristepak. I dalje su mi zabavni :) muzika odlična.
darling Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 nije mi jasan princip patreona. do zadnjeg dana u mesecu je preko 2000 sa oko 390 uplatilaca, a onda u prvih par dana padne na oko 360, i kinta na oko 1900. i sad raste... jel to ljudi drze obecanje, pa kad krene naplata otkazu? nadam se da ih pune i u vojvodjanskoj za kurve. volim daska i mladju. zivot bi mi bio znacajno sivlji da njih nema.
giuseppe Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 Moguće je da neki nemaju dovoljno novaca na tim debitnim internet karticama oko prvog, pa ne uspe naplata... to i jeste najbolji test "patreona", da li će se novci skinuti ili jok. Pojma nemam. Jel mi se čini, ili imaju neke prave reklame u programu sada, za nekog internet provajdera? Ili je opet zajebancija? Ona teta koja najavljuje tačno vreme je baš ubola intonaciju i stil :)
darling Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 teta je super. meni je najsmesnija ona drugarice, druze jesi platio :D
giuseppe Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 Dara Bubamara / dete sa sisama i 50 DEM koje izvuče ispod leve, sa neke tezge iz 1993, umrijeh
darling Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 (edited) da, jeste al emisija od 06. 01.... Edited January 16, 2017 by darling
levi Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Dobri su novi džinglovi, ali bolji su stari jednolični sa glasom pohotne sose Jel to Milica Kravić?
Ravanelli Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 (edited) dobro im je ovo što vuku već par nedelja sa bebanom i tomom hardijem :D inače ovo je dalkeo najbolje od svih inkarnacija koje su imali jer puštaju svoju muziku, pa onda ima i razgovora oko toga. po meni i dalje previše politike, al vidim prija ljudima. Edited January 16, 2017 by Ravanelli
francuski sobar Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 inače ovo je dalkeo najbolje od svih inkarnacija koje su imali jer puštaju svoju muziku, pa onda ima i razgovora oko toga lol srećom ima i podkast bez muzike. Meni je ok čitanje novina. i komentarisanje vesti.
giuseppe Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 Kad slušam podkaz, taj je bez muzike. Soundcloud je kudikamo komforniji za takvo šta. Ujutro od sedam ide preko TuneIn radio app. Skroz sam se uštosio :) i bolji mi je TuneIn nego ona Oradio app, to je bio launcher za VLC, kojeg baš ne volem mnogo. FM talasi se ionako ukidaju: https://www.theguardian.com/world/2017/jan/11/norway-begins-switching-off-analogue-radio Daško&Mlađo su već budućnos!
Recommended Posts