Jump to content

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

Featured Replies

Ovaj Dasko je lencuga. Kuka kako nema vremena da radi nista osim radija koji realno zavrsava u 10h ujutru. Sta on radi tih preostalih 12 sati u toku radnog dana pitam ja Vas?

Krajnje je vreme da se ponovo pokrene CKM u nekoj samizdat varijanti.

Ne osecam se dovoljno zabavljenim samo preko radija, mora da se siri to humor preduzetnistvo :fantom:

Edited by Ravanelli

didu po kucama. nema druge -_-

muzika u ostatku dana im je most bjutiful, svaka chast :D

Edited by gospa buba

Fala k...u da su se setili...

....shit has hit the fan...

Ovaj Dasko je lencuga. Kuka kako nema vremena da radi nista osim radija koji realno zavrsava u 10h ujutru. Sta on radi tih preostalih 12 sati u toku radnog dana pitam ja Vas?

Krajnje je vreme da se ponovo pokrene CKM u nekoj samizdat varijanti.

Ne osecam se dovoljno zabavljenim samo preko radija, mora da se siri to humor preduzetnistvo :fantom:

Vas malim slovom  :fashisto:

Dobar, dobar :lol:

Daško & Mlađa na TuneIn Radiju, ko koristi android app biće mu korisno

http://tunein.com/radio/RADIO-REPUBLIKA-s282527/

Ima i na player.fm, hvalio sam negdje ovu aplikaciju, odlična za oflajn slušanje.

Vas malim slovom  :fashisto:

a shta ako smo mi skup pojedinachnih velichina dostojnih poshtovanja? i necemo da trpimo teror mnozine -_- :s_w:

jeste, dasko i prosvetni radnici :D

sad s nevidljivim uplatama vojvodjanskoj banci zlobnici nece znati koliko javni servis dasko i mlada zapravo obrce kinte. 

Edited by darling

jeste, dasko i prosvetni radnici :D

sad s nevidljivim uplatama vojvodjanskoj banci zlobnici nece znati koliko javni servis dasko i mlada zapravo obrce kinte.

doci ce poreska, ne brinem ^_^

sto je bilo smesno danas uplata dzordza sorosa u vojvodjaskoj za kurve. 

aj spaj vid maj litl aj da je to bila buba  :lolol:

Edited by darling

Danas bi trebali biti u Dnevniku 3

Edited by Ravanelli

:( strah me je...

:lolol:

dobar dasko