December 16, 20168 yr Daško & Mlađa na TuneIn Radiju, ko koristi android app biće mu korisno http://tunein.com/radio/RADIO-REPUBLIKA-s282527/
December 16, 20168 yr Ovaj Dasko je lencuga. Kuka kako nema vremena da radi nista osim radija koji realno zavrsava u 10h ujutru. Sta on radi tih preostalih 12 sati u toku radnog dana pitam ja Vas? Krajnje je vreme da se ponovo pokrene CKM u nekoj samizdat varijanti. Ne osecam se dovoljno zabavljenim samo preko radija, mora da se siri to humor preduzetnistvo Edited December 16, 20168 yr by Ravanelli
December 16, 20168 yr didu po kucama. nema druge -_- muzika u ostatku dana im je most bjutiful, svaka chast :D Edited December 16, 20168 yr by gospa buba
December 16, 20168 yr Ovaj Dasko je lencuga. Kuka kako nema vremena da radi nista osim radija koji realno zavrsava u 10h ujutru. Sta on radi tih preostalih 12 sati u toku radnog dana pitam ja Vas? Krajnje je vreme da se ponovo pokrene CKM u nekoj samizdat varijanti. Ne osecam se dovoljno zabavljenim samo preko radija, mora da se siri to humor preduzetnistvo Vas malim slovom :fashisto:
December 16, 20168 yr Daško & Mlađa na TuneIn Radiju, ko koristi android app biće mu korisno http://tunein.com/radio/RADIO-REPUBLIKA-s282527/ Ima i na player.fm, hvalio sam negdje ovu aplikaciju, odlična za oflajn slušanje.
December 17, 20168 yr Vas malim slovom :fashisto:a shta ako smo mi skup pojedinachnih velichina dostojnih poshtovanja? i necemo da trpimo teror mnozine -_-
December 17, 20168 yr Ovaj Dasko je lencuga. Kuka kako nema vremena da radi nista osim radija koji realno zavrsava u 10h ujutru. Sta on radi tih preostalih 12 sati u toku radnog dana pitam ja Vas? jeste, dasko i prosvetni radnici :D sad s nevidljivim uplatama vojvodjanskoj banci zlobnici nece znati koliko javni servis dasko i mlada zapravo obrce kinte. Edited December 17, 20168 yr by darling
December 17, 20168 yr jeste, dasko i prosvetni radnici :D sad s nevidljivim uplatama vojvodjanskoj banci zlobnici nece znati koliko javni servis dasko i mlada zapravo obrce kinte. doci ce poreska, ne brinem ^_^
December 19, 20168 yr sto je bilo smesno danas uplata dzordza sorosa u vojvodjaskoj za kurve. aj spaj vid maj litl aj da je to bila buba Edited December 19, 20168 yr by darling