Jump to content

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

Featured Replies

Batalite više te programe i preselite se na dvestadvojku jer je to trenutno najjači antirežimski radio, verovali ili ne. Osim što Fića Mladenović i Sale D. Kovačević imaju autorske emisije, možete čuti i sjajne misli, kao na primer: Koji su ovo anonimci koji se stalno pojavljuju u Vučićevim tv-emisijama?

Edited by stoka

• 2 weeks later...
  • Replies 2.9k
  • Views 302.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Svima onima kojima je zaigralo srce na ovu vest, a ima ih dosta po twiteru i netu, zelim da se udave u sopstenim govnima, ali polako da se dave.

• svashtabezneshto
    svashtabezneshto

zapad todorović je bio koncept nick inspirisan likom istoka pavlovića, satiričan, brutalan, neukusan,  prenaglašen, uveličana slika u ogledalu, sjajan. problem je nastao kad je nikola parun

• evo ja cu da se javim kao fanboj jer mi je dasko ok.    ima tu nesto prilicno bitno - dasko na tviteru nije dasko s radija. dasko na tviteru enormno preteruje i generalno ne pise ono sto mis

Posted Images

I, šta je bilo sa ovom dvojicom? Danas im ističe licenca, ako ne nađu novi angažman, gube dozvolu za rad na radiju ...

12049176_1811687935724795_16515414611008

Biće da su zadovoljni tezgom za državni posao...

poslato sa WC šolje by BVK

Hoće li više?

Menjajte naziv topika :fantom:

892293155bb04892d3a438231de94fe7.jpg

Edit: sutra su na N1 u 8:15

Edited by zoki

kakav sad n1? pa to nije radio

Ovi ce izgleda opet da ostanu bez imena. "Razbudilnik" vec postoji, koliko vidim ...

Verovatno gostuju kod Minje u Jutarnjem gde će možda objaviti ekskluzivnu informaciju o novom angažmanu. Mada su ostali bez licence i to će sada teže ići ...

Sjajno gostovanje kod Minje i ukus gorčine što nijedan radio ne želi da ih angažuje ...

šta li je sa daretom i maretom?

A Belaćević sretan li je tamo gore?

Bas sam se ponadala da gostuju sa nekim lepim vestima. Nikada mi rano ustajanje nije bilo lepse i lakse nego sa uzbudilnikom.

U početku sam gajio predrasude prema ovoj dvojici, ali su kasnije privukli pažnju osvežavajućim i razbarušenim humorom ...

Meni je njihova ljupkost i decentnost grejala dusu od sabajle

meni i dalje, slusam podkaste, bas sam danas od 8. oktobra prosle godine. nista se nije promenilo u nasim zivotima, akutelan je ko pre, jedino sto je tad sijalo sunce. taman sam se podsetila da je danas putinov rodjendan  :lolol: