stoka Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 (edited) Batalite više te programe i preselite se na dvestadvojku jer je to trenutno najjači antirežimski radio, verovali ili ne. Osim što Fića Mladenović i Sale D. Kovačević imaju autorske emisije, možete čuti i sjajne misli, kao na primer: Koji su ovo anonimci koji se stalno pojavljuju u Vučićevim tv-emisijama? Edited September 19, 2015 by stoka
stoka Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 I, šta je bilo sa ovom dvojicom? Danas im ističe licenca, ako ne nađu novi angažman, gube dozvolu za rad na radiju ...
Frank Pembleton Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Biće da su zadovoljni tezgom za državni posao... poslato sa WC šolje by BVK
zoki Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 (edited) Hoće li više? Menjajte naziv topika Edit: sutra su na N1 u 8:15 Edited October 7, 2015 by zoki
Ardian Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Ovi ce izgleda opet da ostanu bez imena. "Razbudilnik" vec postoji, koliko vidim ...
stoka Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Verovatno gostuju kod Minje u Jutarnjem gde će možda objaviti ekskluzivnu informaciju o novom angažmanu. Mada su ostali bez licence i to će sada teže ići ...
stoka Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Sjajno gostovanje kod Minje i ukus gorčine što nijedan radio ne želi da ih angažuje ...
remedios Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Bas sam se ponadala da gostuju sa nekim lepim vestima. Nikada mi rano ustajanje nije bilo lepse i lakse nego sa uzbudilnikom.
stoka Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 U početku sam gajio predrasude prema ovoj dvojici, ali su kasnije privukli pažnju osvežavajućim i razbarušenim humorom ...
remedios Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Meni je njihova ljupkost i decentnost grejala dusu od sabajle
darling Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 meni i dalje, slusam podkaste, bas sam danas od 8. oktobra prosle godine. nista se nije promenilo u nasim zivotima, akutelan je ko pre, jedino sto je tad sijalo sunce. taman sam se podsetila da je danas putinov rodjendan
Recommended Posts