Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted (edited)

Batalite više te programe i preselite se na dvestadvojku jer je to trenutno najjači antirežimski radio, verovali ili ne. Osim što Fića Mladenović i Sale D. Kovačević imaju autorske emisije, možete čuti i sjajne misli, kao na primer: Koji su ovo anonimci koji se stalno pojavljuju u Vučićevim tv-emisijama?

Edited by stoka
  • 2 weeks later...
Posted

I, šta je bilo sa ovom dvojicom? Danas im ističe licenca, ako ne nađu novi angažman, gube dozvolu za rad na radiju ...

Posted

Biće da su zadovoljni tezgom za državni posao...

poslato sa WC šolje by BVK

Posted (edited)

Hoće li više?

Menjajte naziv topika :fantom:

892293155bb04892d3a438231de94fe7.jpg

Edit: sutra su na N1 u 8:15

Edited by zoki
Posted

kakav sad n1? pa to nije radio

Posted

Ovi ce izgleda opet da ostanu bez imena. "Razbudilnik" vec postoji, koliko vidim ...

Posted

Verovatno gostuju kod Minje u Jutarnjem gde će možda objaviti ekskluzivnu informaciju o novom angažmanu. Mada su ostali bez licence i to će sada teže ići ...

Posted

Sjajno gostovanje kod Minje i ukus gorčine što nijedan radio ne želi da ih angažuje ...

Posted

A Belaćević sretan li je tamo gore?

Posted

Bas sam se ponadala da gostuju sa nekim lepim vestima. Nikada mi rano ustajanje nije bilo lepse i lakse nego sa uzbudilnikom.

Posted

U početku sam gajio predrasude prema ovoj dvojici, ali su kasnije privukli pažnju osvežavajućim i razbarušenim humorom ...

Posted

Meni je njihova ljupkost i decentnost grejala dusu od sabajle

Posted

meni i dalje, slusam podkaste, bas sam danas od 8. oktobra prosle godine. nista se nije promenilo u nasim zivotima, akutelan je ko pre, jedino sto je tad sijalo sunce. taman sam se podsetila da je danas putinov rodjendan  :lolol: