September 19, 20159 yr Batalite više te programe i preselite se na dvestadvojku jer je to trenutno najjači antirežimski radio, verovali ili ne. Osim što Fića Mladenović i Sale D. Kovačević imaju autorske emisije, možete čuti i sjajne misli, kao na primer: Koji su ovo anonimci koji se stalno pojavljuju u Vučićevim tv-emisijama? Edited September 19, 20159 yr by stoka
September 30, 20159 yr I, šta je bilo sa ovom dvojicom? Danas im ističe licenca, ako ne nađu novi angažman, gube dozvolu za rad na radiju ...
October 7, 20159 yr Hoće li više? Menjajte naziv topika Edit: sutra su na N1 u 8:15 Edited October 7, 20159 yr by zoki
October 7, 20159 yr Ovi ce izgleda opet da ostanu bez imena. "Razbudilnik" vec postoji, koliko vidim ...
October 7, 20159 yr Verovatno gostuju kod Minje u Jutarnjem gde će možda objaviti ekskluzivnu informaciju o novom angažmanu. Mada su ostali bez licence i to će sada teže ići ...
October 8, 20159 yr Sjajno gostovanje kod Minje i ukus gorčine što nijedan radio ne želi da ih angažuje ...
October 8, 20159 yr Bas sam se ponadala da gostuju sa nekim lepim vestima. Nikada mi rano ustajanje nije bilo lepse i lakse nego sa uzbudilnikom.
October 8, 20159 yr U početku sam gajio predrasude prema ovoj dvojici, ali su kasnije privukli pažnju osvežavajućim i razbarušenim humorom ...
October 8, 20159 yr meni i dalje, slusam podkaste, bas sam danas od 8. oktobra prosle godine. nista se nije promenilo u nasim zivotima, akutelan je ko pre, jedino sto je tad sijalo sunce. taman sam se podsetila da je danas putinov rodjendan