nisam ja Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 nemam pojma, ne pratim scenu. tj, nisam od onih što započinju dan rečenicom ako je verovati ovima danas će biti 27°c.
gospa buba Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 danas ce biti sent from novi mnogo jak bubamoto.
pt 2.0 Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 On 21.9.2021. at 23:30, Facundo Orellana said: Mp-ejac je pomenuo danas forum, kao najbolji na kojem je obitavao. Optimizam sećanja
Patty Lee Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Slušam TLP sa Obućinom, ne znam, pola mi je zanimljivo, pola iritira i bode u mozak za sve pare, Debeli nikako da izbaci iz sebe svoju inner Miru Adanju Polak
msv Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Zasmetalo mi je kad ju je ispravio za Perućac. Ni ne pomisli da žena zna o čemu priča nego se verbalno bije kao sa Mlađom. Upadice treba da imaju smisla
Patty Lee Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Pa to + i dalje postavlja pitanje i sam daje odgovor i objašnjava sagovorniku šta je zapravo mislio/osećao/doživeo umesto da pusti da on(a) sam(a) kaže Jasno mi je da mu je Mark Maron uzor za ovo (ovu formu), i MM često sebi dozvoljava uleće sa pretpostavkama kako će druga strana da se izjasni ili kakav mu je stav o nečemu, ali on to radi nekako… pomirljivo, nekonfrontirajuće, jbg Mark je endearing. Debeli ‘oće da se raspravlja i traži danglu (figurativnu!!!) Sad ću da zvučim kontradiktorno ali napredak je ovo ipak. To sad upoređujem sa ep 1 sa Rumenom, to je bila komplet havarija, ovo je ipak… bolje? Slušala sam još i onu ep 2 sa Teofilom to mi je ostalo u sećanju kao odlično, izgleda da mnogo zavisi i od toga ko je sagovornik. 1
gospa buba Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 teofil je bio dobar, i ateist rep isto. ali to je u bekgraundu pank, pa ide fino. po tom principu bi npr sa mojim momkom napravio zmaj emisiju, nashli bi se, a samnom bi se dzapao, mada smo vishe istomishljenici sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Patty Lee Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Da, sa Teofilom je tekao razgovor kao reka. A ove dve između nisam ni registrovala, sad sam se malo šlogirala kad sav videla da je ovo ep 5, ili nisu nešto hajpovali ove prethodne dve ep, ne znam.
gospa buba Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 mislim, mene oni nachelno nerviraju kad su odvojeno, i to obojica, ne zna se koji je dosadniji [emoji38]ol:mada je debeli bio dobar za vreme lokdauna kad je sam radio samo muzichku prichu, to mi je bilo bash dobro :hail:isto su mi i bosanci (diznilend) tako, ne valja kad nisu zajedno sent from novi mnogo jak bubamoto.
Patty Lee Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Debeli je bio super za vreme lokdauna, ali naravno falila mi je mržnja četvrtkom jedva sam dočakala da se ubaci još neko samo zbog toga Prošle nedelje sam više ispizdela što nije bilo mržnje, nego što su zaboravili da snime emisiju dan ranije Ja Daška volim da slušam kako drži vakelu, naročito kad se zapali pa poludi I naravno uvek je bolje kad ima neko da tercira i hajpuje u pozadini. Mladena ne volim nikako, mislim dobar je čovek i to sve, ali no thank you.
msv Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 41 minutes ago, Patty Lee said: Prošle nedelje sam više ispizdela što nije bilo mržnje, nego što su zaboravili da snime emisiju dan ranije Bila mržnja u petak 1
zoki Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Nisam slušao do kraja emisiju od petka, ali nemoguće da je ovo ozbiljno
Ardian Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Nemoj sad da se vadis, Zoki. Bolje s Gagijem spremaj Zimske Vibracije 2
nisam ja Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 a u komentarima samo plusevi. jel to zrenjanin? pa oni treba da se drže sporta.
Recommended Posts