darling Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 jeste, morala sam naglas da se preslisavam sta je posledica ukljuca, a sta iskljuca kad sam podesavala :D srecan im rodjis. bravo momci.
remedios Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Meni ovo sa aplikacijom ko carevo novo odelo. Svi odusevljeni, pricaju o tome, ja 3 puta instaliram i deinstaliram i nista. Dobijem samo samo duplu fotku na ekranu, daska & mladju.
levi Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 (edited) To je druga aplikacija. Instaliraj ovu koja se zove Dasko i Mladja https://play.google.com/store/apps/details?id=com.esker.dimalarm Edited March 14, 2017 by levi
remedios Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 To je druga aplikacija. Instaliraj ovu koja se zove Dasko i Mladja https://play.google.com/store/apps/details?id=com.esker.dimalarm Radi. Hvala ????
Krošek Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 napred znalci genijaaalci doo pobedeee ubila emisija, mozda najbolji cetvrtak ever
Frank Pembleton Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 napred znalci genijaaalci doo pobedeee ubila emisija, mozda najbolji cetvrtak ever Pakao, meni žena priča da nije verovala šta sluša...
gospa buba Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 potvrdjujem, odlichan chetvrtak, slushali smo i original, i podkaz i josh jednom vracali na zanimljive delove
Joshua Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 ja počela jutros, pa otišla poslom, pa sad nastavila i to od muzike... jebote. priznajem da nisam znala (ili sam potisnula) ivanu olujić oluju, pa sam malo guglala. renesansna i versatilna dama. patite malo i vi, što samo ja. ^_^ a pošto su u petak pomenuli azucar moreno, tela sam da vam okačim i bandido u izvedbi svetlane r. i ivane ž. al neko skinuo sa jubitua, crko dabogda
adam Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 fala joshua, iduce nedelje cu biti bolestan. kucamo na vrata zaboravljenih pacova.
darling Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 dosla sam tu da zapljunem svoju ljubav prema dasku end mladji. koliko bi zivot bio tezi da ih nema, ukljucujuci i non stop muzicki radio. zadnju paru njima.
levi Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Malo me promašilo ono juče Ali bila je dobra minijatura pre neki dan, kako je surovi panker pao u nesvest suočen sa vakcinom
slepa živana Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 daško se u svakoj od pet dnevnih molitvi koje praktikuje zahvaljuje bogu što ne voli da jede grickalice to me je oborilo i domagoj mislav i zoofil pančić u epizodi širokogrudi hrvatski jež i uskogrudi srpski jež
Recommended Posts