March 14, 20178 yr jeste, morala sam naglas da se preslisavam sta je posledica ukljuca, a sta iskljuca kad sam podesavala :D srecan im rodjis. bravo momci.
March 14, 20178 yr Meni ovo sa aplikacijom ko carevo novo odelo. Svi odusevljeni, pricaju o tome, ja 3 puta instaliram i deinstaliram i nista. Dobijem samo samo duplu fotku na ekranu, daska & mladju.
March 14, 20178 yr To je druga aplikacija. Instaliraj ovu koja se zove Dasko i Mladja https://play.google.com/store/apps/details?id=com.esker.dimalarm Edited March 14, 20178 yr by levi
March 14, 20178 yr To je druga aplikacija. Instaliraj ovu koja se zove Dasko i Mladja https://play.google.com/store/apps/details?id=com.esker.dimalarm Radi. Hvala ????
March 23, 20178 yr napred znalci genijaaalci doo pobedeee ubila emisija, mozda najbolji cetvrtak ever
March 23, 20178 yr napred znalci genijaaalci doo pobedeee ubila emisija, mozda najbolji cetvrtak ever Pakao, meni žena priča da nije verovala šta sluša...
March 23, 20178 yr potvrdjujem, odlichan chetvrtak, slushali smo i original, i podkaz i josh jednom vracali na zanimljive delove
March 23, 20178 yr ja počela jutros, pa otišla poslom, pa sad nastavila i to od muzike... jebote. priznajem da nisam znala (ili sam potisnula) ivanu olujić oluju, pa sam malo guglala. renesansna i versatilna dama. patite malo i vi, što samo ja. ^_^ a pošto su u petak pomenuli azucar moreno, tela sam da vam okačim i bandido u izvedbi svetlane r. i ivane ž. al neko skinuo sa jubitua, crko dabogda
March 23, 20178 yr fala joshua, iduce nedelje cu biti bolestan. kucamo na vrata zaboravljenih pacova.
March 24, 20178 yr dosla sam tu da zapljunem svoju ljubav prema dasku end mladji. koliko bi zivot bio tezi da ih nema, ukljucujuci i non stop muzicki radio. zadnju paru njima.
March 24, 20178 yr Malo me promašilo ono juče Ali bila je dobra minijatura pre neki dan, kako je surovi panker pao u nesvest suočen sa vakcinom
March 28, 20178 yr daško se u svakoj od pet dnevnih molitvi koje praktikuje zahvaljuje bogu što ne voli da jede grickalice to me je oborilo i domagoj mislav i zoofil pančić u epizodi širokogrudi hrvatski jež i uskogrudi srpski jež