Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

UKLJ-ISKLJ u opcijama, carski :)

Posted

jeste, morala sam naglas da se preslisavam sta je posledica ukljuca, a sta iskljuca kad sam podesavala :D

srecan im rodjis. bravo momci. 

Posted

Meni ovo sa aplikacijom ko carevo novo odelo. Svi odusevljeni, pricaju o tome, ja 3 puta instaliram i deinstaliram i nista. Dobijem samo samo duplu fotku na ekranu, daska & mladju.

Posted

napred znalci genijaaalci doo pobedeee

ubila emisija, mozda najbolji cetvrtak ever

Posted

napred znalci genijaaalci doo pobedeee

ubila emisija, mozda najbolji cetvrtak ever

Pakao, meni žena priča da nije verovala šta sluša...
Posted

potvrdjujem, odlichan chetvrtak, slushali smo i original, i podkaz™ i josh jednom vracali na zanimljive delove :lolol:

Posted

ja počela jutros, pa otišla poslom, pa sad nastavila i to od muzike... jebote. :lolol:

priznajem da nisam znala (ili sam potisnula) ivanu olujić oluju, pa sam malo guglala.

renesansna i versatilna dama. patite malo i vi, što samo ja.  ^_^

a pošto su u petak pomenuli azucar moreno, tela sam da vam okačim i bandido u izvedbi svetlane r. i ivane ž. al neko skinuo sa jubitua, crko dabogda  :mad:

Posted

fala joshua, iduce nedelje cu biti bolestan.

kucamo na vrata zaboravljenih pacova.  :cry:

Posted

dosla sam tu da zapljunem svoju ljubav prema dasku end mladji. koliko bi zivot bio tezi da ih nema, ukljucujuci i non stop muzicki radio. zadnju paru njima. 

Posted

Malo me promašilo ono juče

Ali bila je dobra minijatura pre neki dan, kako je surovi panker pao u nesvest suočen sa vakcinom

Posted

daško se u svakoj od pet dnevnih molitvi koje praktikuje zahvaljuje bogu što ne voli da jede grickalice :lolol: to me je oborilo

i domagoj mislav i zoofil pančić u epizodi širokogrudi hrvatski jež i uskogrudi srpski jež :lolol: