February 13, 201411 yr Nije bitno da li znace, bitan je princip -_- . Jednom sam dao otkaz zbog hiljadu dindzi - Prvo sam trazio od direktora da mi u narednoj plati nadoknadi zakinutih hiljadu dinara, potom sam ga narednog meseca podsetio da treba da nadoknadi a nakon sledece plate sam dao otkaz. Naravno, u medjuvremenu sam nasao drugi posao sa boljim uslovima.
February 13, 201411 yr ja necu slati sluzbenu postu dok je na snazi doplatna marka za finansiranje parazita i govana. jedna kosta 10 dinara. ako je posta bas hitna, na poledjini upisem licno ime, ne firmu. princip je bitan! a isto tako ni ovima sa b92 necu slati sms dok glume fokus (radio, ne dasko i mladja) Edited February 13, 201411 yr by garoviks
February 13, 201411 yr pa i oni su naplacivali poruke. doduse, nije mi bilo zao tih par stotina dinara onomad, naprotiv.
February 13, 201411 yr Teško da bi i jedan Nole odbio par stotina dinara, zato je izmedju ostalog i zaštitno lice jupol farbe i lakova
February 13, 201411 yr Jbt, oko čega se vi raspravljate. Ne slušam jutarnje programe, ali sinoć sam slušao ovaj i moram reći da se MP prodao. (Do)pustio je u svojoj emisiji pesmu grupe Svi na pod. edit: Novak spaja moderno i "tradicionalno". Brojanica + moderni sat. Edited February 13, 201411 yr by salerokada
February 13, 201411 yr Author :D to sam i ja pomislio kad sam čuo. Ma, zlato je ovo suvo u odnosu na muziku sa ASFM.
February 13, 201411 yr Ozbiljno su pustili Svi na pod? Šta je sledeće, Nežni Dalibor? Izdrži, ribice? Zemlja gruva? Zato i jesu zaštitna lica... hm... zaboravite, zaneo sam se. Edited February 13, 201411 yr by Oxymoron
February 13, 201411 yr Author Uf, ne mož tako, medija fajl se na toj strani pušta JQuery-jem. Mora da se pronađe source fajl (u ovom slučaju, to je: http://podcast.b92.net/mp3/USTzbudilnik-2014-02-13-05-55.mp3 - nađe se u source-u plejera), tek je to link za skidanje. Onda taj link pejstuješ u neki ftp klijent, ili jednostavnije u Chrome, pa dobiješ onaj crni ekran sa komandama za reprodukciju, pa onda negde bilo gde u tom crnom polju desni klik, pa tek onda "Save Link As". Edited February 13, 201411 yr by giuseppe
February 13, 201411 yr Author Pa, mož tako, a može i onako :)Ja teo da je naučim da peca, a ti joj ufatio ribu.