Gospodin Slucaj Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 aha bas je super i tirkizno jezero i sve
ToniAdams Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Crno jezero, Durmitor jel valja tamo? kanim vec duze vreme otici.
belch Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 jel valja tamo? kanim vec duze vreme otici. +1
copkillah Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 (edited) jel valja tamo? kanim vec duze vreme otici. baš je sranje, vidiš po fotki (preporučujem da sačekaš leto) inače voda je LEDENA i u sred leta, a ja bih preporučio ono manje jezero, što je pored Crnog, nekako mi je još lepše Evo dve panoramice: Edited December 13, 2015 by copkillah
Mil@n Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 (edited) @ Glas Koji je ovo mob? Huawei Mate 7 (odgovorno tvrdim najbolji telefon na tržištu u smislu odnosa cena kvalitet, kupilo dva ortaka na moje nagovaranje - odlepili), ali ima i instagram filtera, što je kontam očigledno. :) Kačio sam već jednu na prošlim stranama sa Durmitora, sa penanja, a biće još koja u danima koji slede. Edit: Toni, na linku u spoileru ima slika sa penjanja sa Durmitora, sa aparata, pa moš overiti ako ti ova jedna nije rešila dileme... http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=18253&page=25 Edited December 13, 2015 by Mil@n
ToniAdams Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 ma ici cu tamo prvom prilikom. imo sam u srednjoj nastavnika geografije koji je stalo pricao da je durmitor drugo najlepse mesto na svetu (posle jeloustona). doduse, lik je bas crnogorcina, ina bed uej.
Prokleto Djubre Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 ma ici cu tamo prvom prilikom. imo sam u srednjoj nastavnika geografije koji je stalo pricao da je durmitor drugo najlepse mesto na svetu (posle jeloustona). doduse, lik je bas crnogorcina, ina bed uej. Meni je Crno jezero i ceo taj deo Durmitora takodje drugo najlepse mesto koje sam video tog tipa. Prve su naravno Plitvice P. S. Nisam bio u tom Jelostonu, ali vidim da je to nesto u Americi i samim tim nema sanse da je lepo.
ToniAdams Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 nesto u Americi nema sanse da je lepo. +1
mustang Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 :D meni je durmitor oduvek bio najlepsa planina predivna fotka! i nikad cula za taj telefon a bruka kako lepo hvata
Dagmar Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 jel valja tamo? kanim vec duze vreme otici. Pa vidiš sliku valjda dobri čoveče. Retko lepo mesto.
Recommended Posts