January 16Jan 16 Author 2 minutes ago, Boksi said:Hm, pa šta znam… 😍nisam imun na osnovanu kritiku, čak šta više dobrodošla jemožemo da pričamo o motivu, kompoziciji, svetlu, koloru, linijama i onome gde jemova fotka najtanja ton i kontrast
January 16Jan 16 54 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:Gde je Paul Cole?I gde su...Džon, Pol, Džodž i Ringo?Paul Cole, the man standing on the sidewalk in the background as John, Paul, George and Ringo do their famous street crossing.
January 16Jan 16 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:nisam imun na osnovanu kritiku, čak šta više dobrodošla jemožemo da pričamo o motivu, kompoziciji, svetlu, koloru, linijama i onome gde jemova fotka najtanja ton i kontrastZezam te malo Nemam ja to znanje da bih mogla da kritikujem. Na svidja/ne svidja sam nivou. I nekada oduševljena.Dešava mi se da uhvatim sebe da u nekim stvarima neću da znam više jer bi mi potpuno promenilo percepciju i verovatno me lišilo jednog dela radovanja.
January 16Jan 16 Author 3 hours ago, Ras said:Gde je Paul Cole?I gde su...Džon, Pol, Džodž i Ringo?Paul Cole, the man standing on the sidewalk in the background as John, Paul, George and Ringo do their famous street crossing.sobalio sam ga
January 16Jan 16 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:Nenagradno pitanje: u kom domaćem filmu se pojavljuje ova ulica?
January 17Jan 17 13 hours ago, kud u maglu Simoviću said:nisam imun na osnovanu kritiku, čak šta više dobrodošla jemožemo da pričamo o motivu, kompoziciji, svetlu, koloru, linijama i onome gde jemova fotka najtanja ton i kontrastEvo kritike. Ima nesto sto ne pase savrseno na ovoj fotografiji koja je lepa. Komletno uslikan pesacki prelaz koji vuce na dramatizaciju i dubinu, a mirnoca ovog drveta desno je grubo kvari. Mnogo bi mi lepsa fotografija (doduse skroz drugacija) bila da se ne vidi sam pocetak pesackog prelaza Edited January 17Jan 17 by Sandradjer
January 17Jan 17 Evo ovako otprilike, trazio je kums kritiku pa oprosti sto skrnavim fotografiju.Moze idila, a moze i drama Edited January 17Jan 17 by Sandradjer
January 17Jan 17 Author meni je tu veći problem što mi slika nije u libeli, jer je ulica kod tog prelaza nekako blago ispupčena. pokušao sam da je editujem al sam zbrzaosad se osećam ko ponedeljkom na fotografijisvakako bolje nego da je petak na istom času
January 17Jan 17 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:sad se osećam ko ponedeljkom na fotografiji“Učiteljice, učiteljice, evo kums hoće da odgovara!”
January 17Jan 17 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:meni je tu veći problem što mi slika nije u libeli, jer je ulica kod tog prelaza nekako blago ispupčena. pokušao sam da je editujem al sam zbrzaosad se osećam ko ponedeljkom na fotografijisvakako bolje nego da je petak na istom časuI to