January 28Jan 28 On 17. 1. 2026. at 15:32, Lena said:Ova me fotografija strašno asocira na Ostrvo pasa, a pretpostavljam da je to zbog osvetljene grupe zgrada koja izgleda izolovano.Sad mi je čak i bzvz da odem na stranicu sa filmom i uverim se da prizori iz filma ne odgovaraju fotografiji ni na koji naćin Edited January 28Jan 28 by Ras
January 28Jan 28 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:@Milosh76 jel možeš nekako da skloniš datum i vreme na fotkiplsMogu, to je Watermark.A zasto da sklonim?
January 28Jan 28 1 minute ago, Ras said:I cene sireva!Hvala.Cena je za 100 grama, pa ti vidi Edited January 28Jan 28 by Milosh76
January 28Jan 28 14 minutes ago, Ras said:Ova me fotografija strašno asocira na Ostrvo pasa, a pretpostavljam da je to zbog osvetljene grupe zgrada koja izgleda izolovano.Sad mi je čak i bzvz da odem na stranicu sa filmom i uverim se da prizori iz filma ne odgovaraju fotografiji ni na koji naćin Sad ćeš me još naterati da pogledam film
January 28Jan 28 45 minutes ago, Lena said:Sad ćeš me još naterati da pogledam film Nisam baš fan WA filmova, a ovaj je sasvim dobar i ako ni zbog čega drugog vredi ga gledati zbog niza fantastičnih glumaca koji pozajmljuju glasove. Edited January 28Jan 28 by Ras
January 28Jan 28 7 minutes ago, Ras said:Nisam baš fan WA filmova, a ovaj je sasvim dobar i ako ni zbog čega drugog vredi ga gledati zbog niza fantastičnih glumaca koji pozajmljuju glasove.Proverila sam ja to odmah, eno ga u vočlisti Tenks
January 28Jan 28 Author 1 hour ago, Milosh76 said:Mogu, to je Watermark.A zasto da sklonim?zato što dodatno snižava ionako upitan kvalitet(ne tehnički) fotografijepoenta topika je da se kače fotke za koje autor misli da su lepe tj da imaju neki art momenat u sebi. svetlo, kompozicija, ton…mada i ovo može da prođe kao koncept, al kod nekog ko je izlagao u momi ili tate-u
January 29Jan 29 13 hours ago, Milosh76 said:UtrechtDa se pregrize nestoSrecan ti holandski rodjendan. Mogao si i neki kanal da slikas .Ovi holandjani su neponovljivi. Manchego pa jos sa tartufima 45 evra kilo, ajd ovi francuski dole i da im se oproste. Gauda je na 30-40 km.. Imaju svoje sireve najbolje na svetu
January 29Jan 29 2 hours ago, Sandradjer said:Srecan ti holandski rodjendan. Mogao si i neki kanal da slikasHvala... Ovde je pao sneg 😡, na srecu sutra idem u toplije krajeve, malo spanski da vezbam 😁