October 31, 2025Oct 31 1 hour ago, Pegin said:Ovo ti je predivno cini mi se da osecam i miris opalog lisca Jednom prilikom sam u prodavnici suvenira na severu Italije videla na platnu, velicine plafona odstampanu slicnu fotografiju i osvetljenu sa gornje strane tako da je izgledalo kao da se sunce probija kroz granje 😍
November 6, 2025Nov 6 Popular Post Jao, Mesec Ja imam neku sličnu, ali fotoaparatom.Htela sinoć da ulovim Supermesec, ali kod mene bilo oblačno, ništa se nije videlo Edited November 6, 2025Nov 6 by Lena
November 6, 2025Nov 6 Author ova je super bašal je mnogo teško sa mobilnim napraviti ok fotkuefali mi onaj glibavi stativčić Edited November 6, 2025Nov 6 by kud u maglu Simoviću
November 6, 2025Nov 6 Noćas je ko lubenica...Doduše ovo je od pre 3 dana iz Hurgade Edited November 6, 2025Nov 6 by ubibobi
November 6, 2025Nov 6 13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ova je super bašal je mnogo teško sa mobilnim napraviti ok fotkuefali mi onaj glibavi stativčićTenks.Ovo je isto onako iz ruke, mrzelo me da idem po stativ Taj hrast mi je bio solidno daleko, na nekom brdu.A sa mobilnim već nema šanse da to izvedem, mada ja ne odustajem Evo nekih egzibicija od ranije, ali naravno ne izgleda onako kako sam zamislila A evo jedne od nedavno, isto fotoaparatom, bez stativa. Samo je kropovano, nema nikakve obrade.
November 15, 2025Nov 15 56 minutes ago, Milosh76 said:Subotica, sladoled..Moja Subotica Najbolji spadoled u Pelivanu