August 26, 2025Aug 26 12 minutes ago, Shan Jan said:Di je ovo?iznad Lezina (Leysin) CH, slikano sa Tour de Mayen (kula Majena). ovo desno je Ženevsko jezero, planine skroz iza su delom CH delom FRA
August 28, 2025Aug 28 @Boksi , biljčice, kada sam kao klinac sa babom igrao tablić, folirao sam je da joj u odrazu u staklima naočara vidim karte. Onda bi ona skidala naočare, pa bi jadna žena propuštala da vidi i ono malo sa talona što joj je bilo dostupno.. Nije mi bila potrebna pomoć te vrste da je pobedim, tek neslana šala jednog derišta.
September 7, 2025Sep 7 Zivo me zanima kako kose ove pasnjake, neki su pod nagibom od mozda 60 stepeni.
September 9, 2025Sep 9 On 7. 9. 2025. at 23:19, Serena said:Zivo me zanima kako kose ove pasnjake, neki su pod nagibom od mozda 60 stepeni.Evo je kosilica sa bodljama na točkovima.Boze kako vredni ljudi.
September 9, 2025Sep 9 Alisa je danas bila u zemlji kibicfenstera Jedno malo mesto po imenu Chiusa (kjuza = zatvorena) sa kucicama u nizu i svaka ima barem jedan pendzer za kibicere. Edited September 9, 2025Sep 9 by Serena