bergasa19 Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Jebiga. Kažem koje dnevne novine i gotova stvar.
boshoku Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Нити нешто славимо, нити обележавамо, него гледамо како се оно што се догодило пре једног века поново покушава обновити. izi
pacey defender Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Potpuno. Nemam pojma šta mu je. ovo e takvo lupetanje da nema reči. Ladno Podunavac. Nisam uopšte skapirao da je njegov tekst, pominjali ste neka druga imena. Malo mi sad glupo zbog preagresivnog komentara, ipak je bio kul profesor.
Turnbull Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 Pa meni nije predavao, ali ja o njemu inače imam pozitivno mišljenje. Ne znam šta mu je.
Turnbull Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 Pošto nema Boshkitja da se javi, evo da ja zadam pa kud puklo. Kada sam bio dete, pred prve višestranačke izbore, sa brigom sam ih očekivao u strahu da bi na njima mogao pobediti Vuk Drašković, osoba čiji me je nastup uznemiravao. Taj strah je proisticao iz toga što je jako veliki broj ljudi iz moje okoline pokazivao simpatije za njegovu politiku. Međutim, kada su se dogodili izbori, Draškovićev rezultat je bio minoran.
pacey defender Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Sad videh da sam pogodio. Fora s njim je što možeš da ga čitaš onim glasom iz Tita i ja i kada 20 godina kasnije piše kolumne. Nešto kao Morgan Frimen. Nemam inspiraciju, prepuštam štafetu.
Turnbull Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 Evo nešto baš za tebe! Kad mi neko kaže da hoće da "sačuva svoju privatnost na netu" i brzo se pokupim i odem. Nema privatnosti na netu, to je logička greška.
Recommended Posts