Jump to content
IGNORED

Pogodite autora bez guglanja

Turnbull

Recommended Posts

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

140

• bergasa19

65

• boshoku

59

• Dr Arslanagić

27

Posted

E da. Predložio bih malu dopunu topika. Da onaj ko stavi citat posle stavi neki tekst tog autora.

Posted

ponovo, izi

Ово је само дио климе у ондашњој Црној Гори, њен главни комад за чију су производњу били задужени они, горе наведени, Милошевићеви пиони, те стварне црногорске зликовачке Сотоне које су, у оном крњем, злочиначком и срамотном предсједништву СФРЈ, посредством Костићеве уздигнуте руке били четврти глас, онај глас који је Милошевићу омогућио апсолутну власт у Србији и Црној Гори и омогућио му вођење оног злочиначког и агресорског рата према републикама Словенији, Хрватској и Босни и Херцеговини, уз потпуни војни и полицијски терор на Косову. Црна Гора је постала котао у којем се крчкала крвава Милошевића великосрпска и четничка чорба, а црногорски четверац је у њој уживао, али и вечина народа.
Posted

To mi reci!

A onda trenutak za pamćenje, izlazak na vutru Nou Kampa. Nema atletske staze, nema šljake, težak evergrin. Samo smo Maradona, Krojf, Ronaldo i nas nekoliko desetina hiljada imali dodir sa ovim terenom.
Posted

panjković zoran? mada bi on pomenuo i čoveka koji je dao gol barsi (go zveeeda!)

Posted

Jeste boshoku. Kaže

Odmah sam overio mesto odakle je Živković 17. 10. 1996. ponizio Baiju.
Ne mogu da pejstujem tekst, u štampanom mi je izdanju. :)
Posted
oživljavanje” nepokretnih slika, koliko god da je ubedljiv dokaz o mogućnostima transformacije u filmu, moralo je da posluži samo kao sredstvo, a ne kao cilj. Jer sama činjenjinica da se izvesna nepokretna slika jednim motažnim postupkom prividno “pokrenula” ne pretstavlja nikakav umetnički rezultat; potrebno je da jedna takva filmska fraza bude istovremeno i neka vrsta ključa za ulaženje u svet onih životnih sadržaja koje ti dokumenti skrivaju.