Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pogodite autora bez guglanja

Featured Replies

• Author

Ej, nema rafalno! :)Lompar, ofkors.

• Replies 407
  • Views 27.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

za mene, ovaj čovek je bio bastion razuma:

Многи догађаји у ових десетак година остају неразговетни, а нове појаве – мутне. Олаке аналогије са фашизмом и нацизмом и начином њиховог уклањања (војни пораз – протекторат – денацификација, па потом демократија) не помажу ни разумевању нити решавању проблема. Томе није од користи ни изузимање властите личности од сваке одговорности, а не само кривице. Можемо се заносити да постоје две или више Србија, и да припадамо »другој Србији«, али се тиме не можемо ослободити одговорности за оно што се догађало и што се збива. Од секташког чистунства једва да имају неку корист сами секташи, опчињени својом сујетом. У историји, у малим и великим променама, учествују веома различити актери; како је то лепо запазио Адам Михњик, историју не стварају само »свеци«, већ и »простаци«.
  • Author

Živ? Ti sve vadiš iz naftalina :)Ovako odkativno, mog'o bi da bude Čolović.

Edited by Syme

mislim da je umro, ne drži me za reč, al veliki, veliki kralj, barem po mom skromnom mišljenju/tumačenju

nije čola, bolje

• Author

Pa otkad je izjava? I daj, proguglaj čoveka, kad mu se već toliko diviš, proveri dal je još među živima.

dosadan si ko retka stolica, mrzi me da đuđlam :Prepublika, jbt

• Author

Popov.

pa naravno - istroših ovo malo energije (mator sam, sklon zamaranju)al reci kakav baja, uff - oću budem barem promil sklon doslednosti takvog anti-fa (u bilo kojoj varijanti "fa") pregalaštva

• Author

Jeste baja.

ne prdi nego teraj dalje, super (nema sarkazma) je ova igrica (barem za nas poštene nrdove evilsmile.gif )

• Author

Uh, ja se umorio od ovog ping-pong, a moram i da gibam. Daj nek uskoči neko umesto mene.

babo...

Валери Ларбо писао је пре много година о читању као некажњивом пороку. Што се мене тиче, ја знам да дуги периоди зурења у књигу ометају дневну рутину моје породице – признање човека који је заокупљен истим пороком који описује Ларбо. Мени лично је потребно много сати читања, јер најчешће читам врло дебеле књиге, као и оне које су у великој мери досадне. Дубоко верујем да у срцу сваке тешко разумљиве реченице лежи величанственост сазнања које само чека да буде откривено. И тако остајем веран пре-сократовским филозофима, Мусилу и Лакану.

ih, prelako. musila i lakana u istu recenicu u ovim krajevima moze da stavi samo bora cosic.

of kros; teraj dalje