Malvo Posted January 28 Posted January 28 1 hour ago, kipo said: Zasto ne stave dva jaka karaktera koje glume dvoje jakih glumaca? Crnkinja je bas nezanimljiva a Fosterova nekako preko qrca glumi. Elem, pogledao i ja i nisam pretjerano odusevljen. Gledljivo je i zanimljivo ce biti ali to je sve. Misterija kao postoji a nista tome ne doprinosi, naprotiv, kao da se nista ne desava. Pa nisu dobro izgradili tu atmosferu, ili nisu uopšte ni želeli. Ovo je CSI: Aljaska vajb. Ovo što se kao desilo bi moralo da bude na pameti sve vreme makar njima troma, ono imaju potencijalno užasan slučaj ispred sebe, obični su likovi usred nedođije, ovo se tamo ne dešava. Fosterka i klinac imaju decu kod kuće. Ovaj ima slučaj višestrukog ubistva a ne može da se nakani da dođe kući da vidi dete. Kad smo CSI likove videli kod kuće, nikad. Bezvešftina. U prvoj sezoni se to vešto gradilo i glumci su umeli da iznesu i onda i gledalac sam shvata da je možda u pitanju neki pedofilski kult i onda klimaks kad nađu ono dvoje dece i tako. Ovde sve nešto nabacano, bez uvoda i razrade 1
kipo Posted January 28 Posted January 28 Bas tako. Ostaje slaba nada da ce poveznice sa prvom sezonom da se razrade.
Caligula Posted January 29 Posted January 29 Jao jepte se koji mi je diavolo bio da citam ovde jbt, sada i meni smeta milion stvari Ne svidja mi se razvoj radnje itch
Jeremija Posted January 29 Posted January 29 (edited) Dva filler-a zaredom, sreća pa sezona ima čak 6 epizoda. Edited January 29 by Jeremija
kipo Posted January 29 Posted January 29 6 hours ago, Patty Lee said: Tjah, filler epizoda Dakle, cekam sledecu da pogledam
Misko Posted January 29 Posted January 29 22 hours ago, ToniAdams said: meni zapravo nije jasno kako je serija dosegla ovaj status, u stvari jasno mi je, prve epizode prve sezone, al kako ga je zadržala e to jebiga Ja mislim da je i prva precenjena, nije to lose, cak krene fantasticno, rva polovina je bas, bas..ali sa onakvim krajem zagovnilo je to meni prilicno..drugu probao, nema sanse, posle s nisam ni mlatio dalje..a prva jeste imala potencijal d abude something special, ali je sve ostalo na potencijalu, neiskriscenom ipak..ne pamtim sve u prste, li mislim da mi je dinamiku pocelo gubiti upravo kada prestaje vracanje u proslsot, i njih dvojica imaju reunion u present time..a kraj, kao da su ga likovi ishalucinirali jer su se prethodno obojica najeli gljiva ludara..(verujem da ima i takvih teorija odavno vec) 1
Malvo Posted January 29 Posted January 29 1 hour ago, Jeremija said: Dva filler-a zaredom, sreća pa sezona ima čak 6 epizoda. Kao GoT, za koji se videlo da to neće dobro da izađe brat bratu već na polovini serije, ali videćeš biće, biće, sve će to da se razreši... Vasko Popa će da napiše scenario.
VoodooDerina Posted January 29 Posted January 29 Pogledao sam ponovo prvu sezonu i više nemam problem ni sa krajem. Najmoćniji su se izvukli (osim donekle Bili Lija), ali tako je i u stvarnom životu. Ovo ionako nije ni bila klasična whodunit serija već priča o likovima i njihovim životima i kako se nose sa realnošću i tu je odlična. Poslednji (namerno ne kažem glavni) negativac je i sam žrtva/"kolateralna šteta" ovih moćnika pre njega koji su se izvukli. U poređenju sa ovim jadom do sada viđenim u već polovini S4 svakako ne može ni u istu rečenicu nažalost. 4
Misko Posted January 29 Posted January 29 1 hour ago, VoodooDerina said: Pogledao sam ponovo prvu sezonu i više nemam problem ni sa krajem. Najmoćniji su se izvukli (osim donekle Bili Lija), ali tako je i u stvarnom životu. Ovo ionako nije ni bila klasična whodunit serija već priča o likovima i njihovim životima i kako se nose sa realnošću i tu je odlična. Poslednji (namerno ne kažem glavni) negativac je i sam žrtva/"kolateralna šteta" ovih moćnika pre njega koji su se izvukli. U poređenju sa ovim jadom do sada viđenim u već polovini S4 svakako ne može ni u istu rečenicu nažalost. Fazon s akrajem je sto je to imalo potencijala da bude daleko bolje..
klimt Posted January 29 Posted January 29 Treća epizoda je izuzetno loša. Ništa ovo ne valja. Više ima suspensa u "Grehu njene majke". Šotra je za Lopez Hičkok! Inuiti mi posebno idu na ganglije. 1
Recommended Posts