*edited by mod Posted January 25 Posted January 25 Bio je već flashback Jodie kako pleše sa mužem uz tu pesmu. Tu je verovatno bila saobraćajna gde stradaju muž i sin. 2
Patty Lee Posted January 25 Posted January 25 2 hours ago, Caligula said: neki nerd bi i ovde trazio referencu ali ja nisam bas toliki nerd pa da ulazim u ta sitna crevca Ju ne znam o kome se radi. Meni je osim uvodne najviše smetala ona “šaputava muzika”, ne znam ko to izvodi, mislim da su neki coveri. A šta ima veze, to oko muzike je svakako užasno subjektivno, pazi sad kad se Eleniku (njemu sam rekla da je shit) svidi. Ta scena sa paničnim gašenjem muzike me je potsetila na nešto, ali ne znam na šta, kao da je i to neki homage… kao što je (I think) homage i ono kad Džodi insistira da je važno postavljati pravo pitanje (Hanibal njoj to isto kaže u Jaganjcima, da ne postavlja prava pitanja, ona “he covets” scena). 1
Shaq Posted January 25 Posted January 25 prvu sezonu sam gledao, brutalna.. drugu odustao kad sam video da nije nastavak, pre neki dan opet probao da gledam drugu odustao opet nako 20ak minuta... treca mi deluje da bi mogla da se gleda..
Malvo Posted January 28 Posted January 28 (edited) Crnkinja mi je baš onako nekako neuverljiva. Kao da gledam nekog ko glumi da glumi. Druga stvar koja mi smeta je neka funny atmosfera a bave se krvnim deliktima i pritom nikome nije jasno o čemu se radi usred nedođije. Uopšte nema neke spooky atmosfere, a glavni likovi pritom kod kuće imaju nezaštićenu nejač. Nema ono "ne otvaraj nikom, dolazim po tebe, sve zaključaj, vodi računa gde se krećeš", nego eto jbg neki kao slučaj, haha pošalica. Dodatno mi je nerealno da ovaj slučaj ne bi preuzela regionalna ili savezna jedinica koja se time bavi. Seks sa nadređenim mi nije dovoljno jak plot armour. Osim toga, nije loše, slabije je od prve, a biće i od treće, ali može da se gleda. Edited January 28 by Malvo 2
Milošica Posted January 28 Posted January 28 Sve nekako pokušavam da potisnem te stvari, iako ih i sam primećujem, ali surova realnost mi pokuca na vrata. Mada, svakako jedva čekam novu epizodu.
ToniAdams Posted January 28 Posted January 28 meni zapravo nije jasno kako je serija dosegla ovaj status, u stvari jasno mi je, prve epizode prve sezone, al kako ga je zadržala e to jebiga 2
Caligula Posted January 28 Posted January 28 35 minutes ago, ToniAdams said: meni zapravo nije jasno kako je serija dosegla ovaj status, u stvari jasno mi je, prve epizode prve sezone, al kako ga je zadržala e to jebiga Sam si sebi odgovorio Prva sezona je jebeno remek delo (mnogima se kraj ne dopada, ja ni sa krajem nemam problem) i tu su se mnoge stvari poklopile - kast pre svega, inteligentno razradjeni likovi, slucaj "resen" vec na pola serijala, cesto skakanje iz sadasnjosti u proslost, jaka ikonografija i, naravno, prvi put snimljeno nesto tog specificnog formata a da se toliko razlikuje od dotadasnjih krimi serija. Bukvalno je prva sezona ustolicila Brend TD. Od tada ga kupujemo sve se nadajuci da ce se stvar ponoviti. 3
Milošica Posted January 28 Posted January 28 Just now, Caligula said: Sam si sebi odgovorio Prva sezona je jebeno remek delo (mnogima se kraj ne dopada, ja ni sa krajem nemam problem) i tu su se mnoge stvari poklopile - kast pre svega, inteligentno razradjeni likovi, slucaj "resen" vec na pola serijala, cesto skakanje iz sadasnjosti u proslost, jaka ikonografija i, naravno, prvi put snimljeno nesto tog specificnog formata a da se toliko razlikuje od dotadasnjih krimi serija. Bukvalno je prva sezona ustolicila Brend TD. Od tada ga kupujemo sve se nadajuci da ce se stvar ponoviti. Pa kad si i sam patetičan 1
ToniAdams Posted January 28 Posted January 28 zbog toga sam ja hardkor pank a kau boj van halen balade
kipo Posted January 28 Posted January 28 Zasto ne stave dva jaka karaktera koje glume dvoje jakih glumaca? Crnkinja je bas nezanimljiva a Fosterova nekako preko qrca glumi. Elem, pogledao i ja i nisam pretjerano odusevljen. Gledljivo je i zanimljivo ce biti ali to je sve. Misterija kao postoji a nista tome ne doprinosi, naprotiv, kao da se nista ne desava.
Recommended Posts