August 5, 20159 yr Zadnja, osma epizoda traje 90 minuta, samo ime epizode na imdb-u je spojler sam po sebi. ima i trejler (nađe se lako pretragom po tjubu), vidi se da se potrudili u montaži da sklope tako da izbegnu spojlere, ali scenografija i preveliki broj kadrove gde se Frenk najebava svima na različitim lokacijama (prepoznatljivim lokacijama uprskos vrlo kratkim frejmovima) ipak daju hintove. Uz rizik da budem masovno popljuvan, finale u zadnjoj epizodi ima ozbiljne šanse da celu seriju lansira tako da bude bolja od prve - bezzezanja! ;)
August 5, 20159 yr Picolato ove sezone ima dve brzine - burgijanje kvaka naklapnjem i akcijasenje na sterejoidima. Obe blizu besmisla
August 5, 20159 yr Zadnja, osma epizoda traje 90 minuta, samo ime epizode na imdb-u je spojler sam po sebi. ima i trejler (nađe se lako pretragom po tjubu), vidi se da se potrudili u montaži da sklope tako da izbegnu spojlere, ali scenografija i preveliki broj kadrove gde se Frenk najebava svima na različitim lokacijama (prepoznatljivim lokacijama uprskos vrlo kratkim frejmovima) ipak daju hintove. Uz rizik da budem masovno popljuvan, finale u zadnjoj epizodi ima ozbiljne šanse da celu seriju lansira tako da bude bolja od prve - bezzezanja! ;) Al im je trejler jbt taman ko ostatak sezone. Sitno seckano.
August 6, 20159 yr Genijalno! Na stranu to sto se ne slazem... ali i dalje je genijalno :D Meni je druga sezona cak i bolja, a ako odrade finale kako valja, tek ce biti
August 6, 20159 yr kakva prsa ima vonova plavooka ...od 1 do 5, 5 je odlicna Edited August 6, 20159 yr by mustang
August 6, 20159 yr kakva prsa ima vonova plavooka ...od 1 do 5, 5 je odlicna Realno su na njoj najinteresantnije oci. Bez zezanja.
August 7, 20159 yr kakva prsa ima vonova plavooka ...od 1 do 5, 5 je odlicna +357 Коначно ХБО скапирао понешто. Realno su na njoj najinteresantnije oci. Bez zezanja.
August 7, 20159 yr kakva prsa ima vonova plavooka ...od 1 do 5, 5 je odlicna Retko odvratna i neseksipilna zenska rola.
August 7, 20159 yr Retko odvratna i neseksipilna zenska rola. :torbica: Naterah se sinoc da pogledam 7. epizodu, pun ruksak neprijatnosti, koliko je ono lose...