Jump to content
IGNORED

Snimci saobraćajnih situacija

Tale

Recommended Posts

Posted

Slavija ima za jednu ulicu više

Ali nema pet [malih] kruznih tokova unutar jednog [velikog].

Ovo je Magic Roundabout kod Swindon-a.

Posted

"Trebalo je da me vidiš 1990-te"  :lol:  :Hail:

Untitled.jpg

(uslikano jutros)

• 1 month later...
Posted (edited)

edit: na 0:38 se jos neko zakucao u ovaj kamion

Edited by katamaran
Posted

Ух, јутрос сам имао ситуацију™ и још ме помало држи.

Даклем јутрос идем Јужним булеваром да бих изашао на аутопут, смер ка НБГД, на раскрсници треба да пресечем Устаничку па одмах десно на аутопут одвајање. У мом смеру у ту сврху постоје две траке, обично идем десном од њих јер је лакше. Из даљине видим зелено, у левој траци гомила високих возила исто иду као ја, мени тренутно нема никог, зелено је и даље, не трепће, улазим лежерно у раскрсницу и..

ЈЕБЕНИ САОБРАЋАЈАЦ КОЈИ ЧУЧИ НА ЋОШКУ РАСКРСНИЦЕ САКРИВЕН ОД МЕНЕ ДАЈЕ ЗНАК ВОЗИЛИМА ИЗ УСТАНИЧКЕ ДА ИДУ У МЕНЕ..

Кретен уместо да стоји на средини да га сви учесници виде, потпуно сувишно јер нема гужве а семафори раде узео да се вежба да му јебем матер, склонио се иза кола у левој траци.. само захваљујући спором старту аута из правца Устаничке и чињеници да сам додао гас у истовременом слалому кроз четири траке остао сам нетакнут.

ПА једва га чекам ако ми је записао број.

Posted (edited)

..

Edited by Tale
  • 2 weeks later...
Posted

ne bih imao nista protiv da svi ti nisu iz neke naci-putinovske mladezi, tipa "Nasi" ili tako nesto...

nego jel se ovde prazni frustracija saobracajem i policijom koja ga regulise?

pre skoro tri metra u Savskoj nas je pogolemni kamion zabo kabinom u bok gde se spajaju prednja i zadnja vrata, izbacio na trotoar i produzio dalje. samo je skrenuo u nasu traku, izgurao nas i to je to. pukom srecom se nismo zaboli u banderu, vozivsi jedno 10-20m po ivici trotoara. cekali smo zandare 2 i po sata na mega zimi, iako smo bili 100m od stanice. pre neki dan me zove ortak cija su kola i prijavljuje kako su ga zandari tek sada zvali, i pricaju kako su ovi iz firme ciji je kamion do jaja ljudi, i mi verovatno lazemo, i sto nismo pojurili kamion (to su nam ravni tabani i prilikom uvidjaja rekli) i slicne gluposti. rekli su mu i da mi prenese da ako budem lagao pri davanju izjava da mogu da robijam i tako dalje i tako blize. osim besa sto nas ocito prave budalama, sto su ocito primili kes da od nas naprave krivce, sto su ortaku pokidana oboja vrata sa leve strane i sto ce ga to ocito kostati par stotina evra, jos treba da trpimo da nas korumpirani panduri prave budalama i uvijeno prete. jel imao neko neka slicna iskustva i sta raditi po tom pitanju? 

Posted

žene ispale nervoznije(kočopernije)

slovensko srce

Posted

Ovo ko na skijanju, ni jednu zastavicu nije promasio  :lolol: