Valk Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 A, pa onda je sve jasno, niste učeni da prebrojavate bicikliste.
Caligula Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Ma ovaj kamiondzija je bio pijan, morao je da vidi biciklistu pre nego sto mu je prisao, intuitivno da racuna na tu prepreku aman. Ali kako se ovaj nesrecni srecnik provukao kroz iglene usi, pa jebote.
Caligula Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Gledam ponovo, ovaj mu je LEVIM zadnjim tockovima razmazao ceger po putu, iako su ceger i covek bili na 20cm razdaljine. Zaista neverovatna sreca.
Caligula Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 trag tockova koji se ne vidi na pocetku vidi se kada kamion prodje
Valk Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Kamion prođe i ode u pm a jadničak uze ovo što ostade od bajsa dok mu onaj iz auta što nailazi otprilike viče da pokupi svoje đubre iz cegera, da on ne isprlja gume Stvarno nadrealna situacija.
čekmeže Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Razumem čoveka što je popizdeo, nije morao da bije. Jednog ledenog jutra sam krenuo jugićem i još je bio pod saugom i on sam vuče. Prilazim pešačkom i neka baba i ako krene znam da moram da kočim a ako kočim sjebaću se i baba naravno krene srećom bila bankina pa sam se zaustavio.
Shan Jan Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Izvini ali to je pesacki. Baba ima puno pravo da krene ako zeli. Nije njen problem sto neko vozi jugica preko njegovih mogucnosti.
Recommended Posts