copkillah Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 40 minuta su i jedno i drugo odbijali da se pomere
Constantin Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 http://www.juznevesti.com/Drushtvo/Vozac-autobusa-pretice-u-krivini-preko-pune-linije.sr.html
ToniAdams Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 o jebote da je pravde izgubice i posao i vozacku
wall Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Ma ok je to. Ima on bolji pregled iz autobusa.
Tale Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Ma ok je to. Ima on bolji pregled iz autobusa. Čitam upravo takve komentare. Ludilo relativizacije. TT
wall Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Čitam upravo takve komentare. Ludilo relativizacije. TT Jbt nisi valjda pomislio da sam ozbiljan.Ja bih vozače autobusa i sl za ovakav prekršaj uveo zatvorsku kaznu.
Constantin Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Čitam upravo takve komentare. Ludilo relativizacije. TT E ovaj "komentator" bi smestio ovog Nibusa, izmedju Mercedesa i Punta...
Tale Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Jbt nisi valjda pomislio da sam ozbiljan. Ja bih vozače autobusa i sl za ovakav prekršaj uveo zatvorsku kaznu. Ma jok, nego malo besnim jer na sve strane čitam komentare pune razumevanja. Evo ti ilustracije i iznad. Ovo društvo postaje neshvatljivo i neopisivo. TT
wall Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Ma jok, nego malo besnim jer na sve strane čitam komentare pune razumevanja. Evo ti ilustracije i iznad. Ovo društvo postaje neshvatljivo i neopisivo. TT A OK.Pa normalno je to, mislim kada imaš sunovrat u svim segmentima sasvim je očekivano da bude i u ponašanju u saobraćaju. Deca, navijači, kontroverzni biznismeni, starlete... Skupština, Vlada, sudstvo, školstvo, zdravstvo... Svuda doom i neverica. Nema razloga da saobraćaj bude izuzet.
duda Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 (edited) juče u cvijićevoj neki dečko na raskrsnici ladno udario u autobus (koji je stajao btw), nešto se prodrao, zaobišao i otišao dalje muž i ja bili u autu u blizini i samo ostali otvorenih usta niko nije uspeo da reaguje doduše, na autobusu se ništa nije ni videlo, a na autu nervoznogtm verovatno ima neke štete pukli smo ko fosna Edited September 28, 2015 by dùda
Tale Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 (edited) @wall: Problem je što su ti neki stavovi i ponašanje u saobraćaju kontra nagonu za samoodržanjem, lične i tuđe bezbednosti pa i brigom o ličnom budžetu ako ćemo do "sitnica". To je jedno opasno odsustvo svesti. TT Edited September 28, 2015 by Tale
wall Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 @wall: Problem je što su ti neki stavovi i ponašanje u saobraćaju kontra nagonu za samoodržanjem, lične i tuđe bezbednosti pa i brigom o ličnom budžetu ako ćemo do "sitnica". To je jedno opasno odsustvo svesti. TT Sve jasno.Hoću reći da nam je tako stanje svesti već neko vreme pa nisam šokiran komentarima. A da je ludilo, jeste. Verujem da nam samo gadna represija može pomoći, ako može.
Tale Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Ne toliko gadna: pisao sam u par navrata na svom blogu o tome. Potrebno je mnogo više kontrole na ulicama i više kamera. Mnogo više. Potrebna je i revizija signalizacije i ograničenja sa druge strane, da se utvrde stvarni uslovi puta i da se omogući brži tok saobraćaja prema tome. Generalno, potreban je jedan ozbiljan pristup poslu. TT
Recommended Posts