Jump to content
IGNORED

Snimci saobraćajnih situacija

Tale

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

... dokle babac na 0:06 lagano prelazi ulicu na neoznačenom delu :fantom:

Posted

Ma nije to zlo, tu inače nema pešačkog prelaza preko kojeg bi moglo da se pređe na drugu stranu.  :isuse:

Posted
VOZAČ NIŠ- EKSPRESA SNIMLJEN KAKO RAZGOVARA TELEFONOM

Vozač Niš ekspresa, koji je ovog vikenda prevozio putnike na relaciji Niš-Bela Palanka, sve vreme vožnje kroz Sićevačku klisuru razgovarao je mobilnim telefonom i tako ugrožio bezbednost putnika! Vozača je usnimila putnica koja je, revoltirana dostavila snimak 

Posted

Ih, razgovara telefonom. Ja juče video vozača autobusa koji puši i razgovara telefonom.

Posted

Ih, razgovara telefonom. Ja juče video vozača autobusa koji puši i razgovara telefonom.

Ne smem da pitam....sučim je pridržavao volan ;)

Posted

Svašta bih mogao da snimim, samo kad bi mi neko dao kameru :fantom: . Samo danas sam imao dve situacije.

Posted

Pre neku godinu sam se redovno vozio autobusom na liniji 74 gde je sofer resavao sudoku u novinama.

Posted

e tačno, to sam i ja primetio ljudi, sve češće opušteno prolaze kroz crveno, kao da to nije ništa

prosto, treba kamera na svaki jebeni semafor u gradu

Posted

Stvarno sam se propisno naježio kada sam zamislio šta je moglo da se desi.

Posted

Ja sam jutros imao ovakav slučaj, na raskrsnici Ustaničke i Kruševačke. Riba je ladno presekla Ustaničku na crveno iz pravca mosta, nemam pojma kako je neko nije pokupio.