Tale Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 U Beogradu se najčešće koriste sva četiri migavca ;)
copkillah Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Živo me zanima kako će to izgledati sada u Vojvode Stepe
Tale Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Isto kao i do sada: šine nisu odignute tako da će biti moguće obilaženje
Mr.Mxyzptlk Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 rakovacli put je da se smrznes. jednom sam vozio bajk tuda i vise nikad. vozili smo off road kad god je moglo.
kud u maglu Simoviću Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 +1 pogotovu kada voze kolovozom pored postojeće biciklističke staze
kud u maglu Simoviću Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 mislio sam na bicikliste kao takve, ne samo na rakovičkom putu. ne znam za tu konkretno, ali sve ostale biciklističke staze imaju dve trake, bilo sa koje strane(nbgd)
belch Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 ovde ne a i ako se ide sa recimo košutnjaka, jako je zajebano uopšte doći do staze na onoj drugoj strani mosta, lakše je mnogo kolovozom, a i ima dosta mesta
Čutura Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 pobogu sta trazi u levoj traci sa biciklom, ima ga neko ubije ko zeca i nece ni da odgovara
belch Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 pa nije problem biti u levoj traci biciklom (na primer, kako ćeš drugačije da skreneš levo, ili šta ćeš ako je desna samo za skretanje desno?) nego je problem što idu s leve strane trake, što je totalni wtf. biciklisti imaju pravo na metar od desne ivice trake u kojoj se nalaze, to ne mora biti krajnja desna traka.
kud u maglu Simoviću Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 belch jel ti imaš položen vozački, tj. da li u saobraćaju učestvuješ još na neki način sem kao vozačica bicikla?
Recommended Posts