June 12, 20159 yr rakovacli put je da se smrznes. jednom sam vozio bajk tuda i vise nikad. vozili smo off road kad god je moglo.
June 13, 20159 yr mislio sam na bicikliste kao takve, ne samo na rakovičkom putu. ne znam za tu konkretno, ali sve ostale biciklističke staze imaju dve trake, bilo sa koje strane(nbgd)
June 13, 20159 yr ovde ne a i ako se ide sa recimo košutnjaka, jako je zajebano uopšte doći do staze na onoj drugoj strani mosta, lakše je mnogo kolovozom, a i ima dosta mesta
June 13, 20159 yr pobogu sta trazi u levoj traci sa biciklom, ima ga neko ubije ko zeca i nece ni da odgovara
June 13, 20159 yr pa nije problem biti u levoj traci biciklom (na primer, kako ćeš drugačije da skreneš levo, ili šta ćeš ako je desna samo za skretanje desno?) nego je problem što idu s leve strane trake, što je totalni wtf. biciklisti imaju pravo na metar od desne ivice trake u kojoj se nalaze, to ne mora biti krajnja desna traka.
June 13, 20159 yr belch jel ti imaš položen vozački, tj. da li u saobraćaju učestvuješ još na neki način sem kao vozačica bicikla?