Jump to content

Australian Open 2014 - play by play

Featured Replies

Mislim da bi Vavrinka dobio i da se Nadal nije povredio. Tek se sada može objektivnije sagledati novakov poraz.
:lol:

Posle svega, više nego zasluženo

Vavrinka uzima

Izgleda mi po ovim Nadalovim suzama da ova povreda nista ne valja

Bravo za Wawrinku!

Vavrinka je zasluženo pobedio, i to pvog i drugog igrača na svetu. Da li bi bilo drugačije da je Nadal bio fit, je u ravni spekulacije da je moja baba muško zvala bi se Duško. U ovom trenutku je on prikazao najbolje, i imao dovoljno koncentracije, da meč završi dosta lagano. Najverovatnije da će mu ovo biti najveći domet u karijeri, jako bi me iznenadilo da bude drugačije.

Vavrinka je za Novaka ono sto je Krajicek za Moldera... pardon, Samprasa

Vavinjo zasluzeno, gladijator sa Majorke placa cenu svog poimanja, treniranja i igranja tenisa, gde se ne bas idealne fizicke predispozicije za tenis sve vise sudaraju sa zamorom materijala i prevelikom telesnom masom.A bice i da se pozurilo sa promocijom novog GOAT-a...

Edited by Yoda

Znam da je uzaludno tebi objašnjavati bilo šta oko Novaka, pošto je to tvoj uvrnuti fetiš. Samo sam hteo drugima da poručim da ne zavisi uvek sve od Novaka i da nije Novak izgubio nego je Vavrinka pobedio.

Novak jeste izgubioPoklonio je dobijeni mec, kako samo on to ume

Da da kako da ne,

Apsolutno.Mec nije bio ni 20% od proslogodisnjeg po kvalitetu

Znam da je uzaludno tebi objašnjavati bilo šta oko Novaka, pošto je to tvoj uvrnuti fetiš. Samo sam hteo drugima da poručim da ne zavisi uvek sve od Novaka i da nije Novak izgubio nego je Vavrinka pobedio.
Kako ovo finale u kome je Nadal igrao povredjen pokazuje da ne zavisi sve od Nadala? Pa jos dovodi do objektivnijeg sagledavanja Djokovicevog poraza, u kome je Djokovic imao brejk prednosti u petom setu i onda nakon niza neiznudjenih gresaka izgubio svoj servis? Jedino ako objektivnije sagledavanje dovodi do zakljucka da Vavrinka igrajuci slabije nego inace moze da pobedi Djokovica i Nadala kada igraju slabije nego inace.
Apsolutno.Mec nije bio ni 20% od proslogodisnjeg po kvalitetu
Pa šta. Ne ide to tako. Igraš, izmedju ostalog, onoliko koliko ti protivnik dopusti. Vavrinka je gurao Novaka do limita i zato je dobio. Ubacio mu je crv nesigurnosti.

Edited by bergasa19

Kako ovo finale u kome je Nadal igrao povredjen pokazuje da ne zavisi sve od Nadala? Pa jos dovodi do objektivnijeg sagledavanja Djokovicevog poraza, u kome je Djokovic imao brejk prednosti u petom setu i onda nakon niza neiznudjenih gresaka izgubio svoj servis? Jedino ako objektivnije sagledavanje dovodi do zakljucka da Vavrinka igrajuci slabije nego inace moze da pobedi Djokovica i Nadala kada igraju slabije nego inace.
Izvini, što sam posle prve rečenice prestao da čitam, pa ti ne mogu smisleno odgovoriti.