Jump to content

Australian Open 2014

Featured Replies

On 18. 1. 2014. at 13:40, mlatko said:
Ni 1.05 nije 100% sigurno...znaci na Fogninija iznad 3.30
Oko 10. Negde manje, negde vise. Pitanje je samo da li Fognini moze do seta, ja ne verujem.
  • Replies 265
  • Views 26.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Author
  On 18. 1. 2014. at 13:47, duda said:
ja sad gledala kvote na williamhill-u i baš mi deluju preterano sigurni u novakane znam kako to tamo ide (kladioničarski sam analfabeta) ali ako se kote uopšte menjaju do kraja (na pobednika), pretpostavljam da će se razlika između novaka i nadala smanjivatisa svaikm narednim mečom
1.95 je bila pre početka turnira, znači da lepo pada kvota, tj. raste mu uloga favorita
  On 18. 1. 2014. at 14:22, Miljenko said:
Oko 10. Negde manje, negde vise. Pitanje je samo da li Fognini moze do seta, ja ne verujem.
pa na Noleta je 1.01 :D barem na bwinKo je video 1,65? cinilo mi se malo velika kvota. To protiv Nadala bude, ako bude...da ce sutra biti 3:0 je 1.25Na 3-1 se moze probati (4,75), posto je dnevni termin i nece mu se zuriti, mozda ispusti 3i set da se opusti. A uostalom, ko zna, Fabio mozda odigra mec zivota :)

Očigledno svi igraju dobro od favorita, jedino što može da se kaže da je moguć faktor prednosti Novaku je eventualna svežina zbog lakšeg žreba, ima u drugoj polovini da bude klanica. Mada ni to ništa ne mora da znači. Jbg, valjda je to lepota igre i ovako dobre konkurencije. Sve je moguće i biće jebačkog tenisa na pretek pred kraj.

• Author
  On 18. 1. 2014. at 17:53, mlatko said:
pa na Noleta je 1.01 :D barem na bwinKo je video 1,65? cinilo mi se malo velika kvota. To protiv Nadala bude, ako bude...da ce sutra biti 3:0 je 1.25Na 3-1 se moze probati (4,75), posto je dnevni termin i nece mu se zuriti, mozda ispusti 3i set da se opusti. A uostalom, ko zna, Fabio mozda odigra mec zivota :)
1.65 je na osvojen turnirПослато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Kolko je na osvojen turnir bez izgubljenog seta?

ja da se kladim stavio bi pare na nadala, 3,25 je giveaway ;)

On 18. 1. 2014. at 19:20, renne said:
1.65 je na osvojen turnirПослато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
hmm da. Pa kad ne citam :) pardoniram
0,,12781~11112313,00.jpgu sto je lepo dete :wub:
  On 16. 1. 2014. at 21:02, Timmy said:
Ana ce da opere Stosurku :fantom:
A nocas ce da opere Serenu :fantom:

tesko izvodljivo, cak i da ima igru, tesko da ima glavu za tako nestojos ako bude uzbudjena™

i da nole uleti umesto nje opet bi bilo tesko izvodljivo :lolol:

Pa ja sam ubedjen da bi Serena mogla lagano da igra sa Viktorom posto mnogo jace udara

!!!

• Author

Snimak na ES2Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока