mlatko Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 umesto da ti ga bude žao... dečko je iskompleksiran bukvalno do jaja. njemu treba jedan Safin za trenera
duda Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 umesto da ti ga bude žao... dečko je iskompleksiran bukvalno do jaja. njemu treba jedan Safin za trenerane razumem da li si se nadovezao na moj post, i ne razumem uopšte na koga misliš
valter Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Nadal ponekad preteruje u ozbiljnom pristupu svakom poenu.Razumem da se bori da ga osvoji,ali nije bas svaki pitanje zivota ili smrti.
duda Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 sutra oboje naših na lejveru u večernjem terminuprvo ana protiv stosurove, onda novak protiv istominabiće ani teško, nisam optimistanije ona lik koji će da se izboti i sa publikommada, i ona je omiljena u ozilendu, bila im je snajka onomad
Garnirung Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Definitivno ispao.To.Nije.Istina.Mučeni Delpo kad god ga ubace u neku kombinaciju mogućeg iznenadjenja, on iznenadi :lol:Bojana Nema tog žreba koji će da je odvuče malo dalje na nekom not-Baku turniru.I nemojte po Sem stvarno, retko simpa cura u intervjuima.Ali nemam ništa protiv da sutra odigra nešto iz repertoara "standardan AO za nju"JJ ima još koliko prekosutra da zabrane ulaz u Japan
mlatko Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 ne razumem da li si se nadovezao na moj post, i ne razumem uopšte na koga mislišnanaNadala. mene ne nervira kako on igra, osim kad ga "sere" protiv Noleta. Mene nervira kako se on ponaša, kako reprezentuje tenis. ne ispoljava neko autoritet što mislim da bi najbolji u svetu trebao da može. Izdresirani ni ne želi da ga ima jer ne meša posao sa ni čim, skroman je ili je to nešto drugo...? Takav N'1 lik ide u prilog jedino njegovom treneru koji je uradio dobar posao.Rođa je isto bio skroman, ali impozantan, staložen i čini mi se nekako na mestu, kad je pao pokazao je slabost ali to je ok, izdržao je. Pričam kao navijač, da, ali ono što je Nole radio je bila druga krajnost, preterao je sestro/brate ponekad. Jel mu slava udarila u glavu? rekao bih da nije ali malo je falilo, dovoljno je bilo ipak da izgubi primat, što je i dobro.
freakns Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Gasquet out, dobi Robredo. Fognini lagano protiv Querreyja...
kud u maglu Simoviću Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 kvota da djovak osvaja ao 1.65 :ojel to toliko sigurno?
mlatko Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Ni 1.05 nije 100% sigurno...znaci na Fogninija iznad 3.30
duda Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 ja sad gledala kvote na williamhill-u i baš mi deluju preterano sigurni u novakane znam kako to tamo ide (kladioničarski sam analfabeta) ali ako se kote uopšte menjaju do kraja (na pobednika), pretpostavljam da će se razlika između novaka i nadala smanjivatisa svaikm narednim mečom
Recommended Posts