Jump to content
IGNORED

Australian Open 2014

renne

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• duda

37

• renne

26

• bergasa19

21

• freakns

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

i meni žao za petkoracičini mi se da je i njoj vrućina dosta kumovalai sve ove predaje danas, verovatno je većina zbog uslovakada su dva tenisera/tenserke približni po kvalitetu, odlučuje faktor vrućine, tj. ko je bolje podnosišteta kad je tako, tj. nema veze sa tenisom

Posted

Rece ciko sa ESP da se Wozniackoj istopila flasica na suncu,da je Pengova povracala,a da se Dancevic srusio zbog vrucine.Mozda da premeste turnir u BG,ovde je prijatnije :-)Pridruzujem se zaljenju za Petkovickom,ubi je sunce.

Posted

Trenutno je 35°!A Rafa ima najgej opremu od svih. Torba i patike :isuse:Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Posted

JES VALA.Mada ako se nastavimo saliti na tu temu,ima da nas o'ma tuzi neka NGO zbog nepostovanja razlicitosti :-)

Posted

bravo za naše i bravo za bojanuispade mi kuza i ona je lik neviđeni, ženski safin, otprilike, nije čudo što su drugari

Posted
Has nije izgubio vec predao mec, U nekim kladionicama je to kvota 1, a ne pad tiketa. Proveri ti to za svaki slucaj :)
U svim osim u mojoj :DNe znam kakav je zreb Monfilsa ali mislim da je trenutno jako zajeban i mogao bi dogurati daleko.
Posted
Ne znam kakav je zreb Monfilsa ali mislim da je trenutno jako zajeban i mogao bi dogurati daleko.
Jako i do samog trećeg kola gde se njegov put nažalost završava.
Posted

NJole treci mec na Rod Laveru... pre toga dva zenska meca, znaci u po noci

Posted

Malo se opustio,.ali ok je biloSent from my SM-N9005 using Tapatalk