duda Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 i meni žao za petkoracičini mi se da je i njoj vrućina dosta kumovalai sve ove predaje danas, verovatno je većina zbog uslovakada su dva tenisera/tenserke približni po kvalitetu, odlučuje faktor vrućine, tj. ko je bolje podnosišteta kad je tako, tj. nema veze sa tenisom
valter Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Rece ciko sa ESP da se Wozniackoj istopila flasica na suncu,da je Pengova povracala,a da se Dancevic srusio zbog vrucine.Mozda da premeste turnir u BG,ovde je prijatnije :-)Pridruzujem se zaljenju za Petkovickom,ubi je sunce.
renne Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Trenutno je 35°!A Rafa ima najgej opremu od svih. Torba i patike :isuse:Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
valter Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 JES VALA.Mada ako se nastavimo saliti na tu temu,ima da nas o'ma tuzi neka NGO zbog nepostovanja razlicitosti :-)
duda Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 bravo za naše i bravo za bojanuispade mi kuza i ona je lik neviđeni, ženski safin, otprilike, nije čudo što su drugari
Zli Gli Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Has nije izgubio vec predao mec, U nekim kladionicama je to kvota 1, a ne pad tiketa. Proveri ti to za svaki slucaj :)U svim osim u mojoj :DNe znam kakav je zreb Monfilsa ali mislim da je trenutno jako zajeban i mogao bi dogurati daleko.
Čutura Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Prvo kolo naši 6 od 6 http://www.ausopen.com/en_AU/scores/nations/scoreboard.htmlovo je moglo i na srbin pobedijo :D
Jean-Luc Picard Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Ne znam kakav je zreb Monfilsa ali mislim da je trenutno jako zajeban i mogao bi dogurati daleko. Jako i do samog trećeg kola gde se njegov put nažalost završava.
freakns Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 NJole treci mec na Rod Laveru... pre toga dva zenska meca, znaci u po noci
renne Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Malo se opustio,.ali ok je biloSent from my SM-N9005 using Tapatalk
Recommended Posts