Jump to content
IGNORED

Australian Open 2014

renne

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• duda

37

• renne

26

• bergasa19

21

• freakns

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Ček ti se beše više ne kladiš?
a ni manje :D
Posted

Ulog 60 dinara, 12 parova, dobitak skoro 7 hiljada. Ne igram preko 100 dindzi, totalno se posvetio zdravoj hrani i teretani a to kosta... Elem, Has je gej.

Posted

Prodje prvi dan AO,moga omiljenog GS :-)Lep pocetak za nas,Ana i Novak lako pobedise.Dolonc takodje prodje dalje.

Posted

ma on i toni su prolupaliko mu je kriv što nije igrao prošle godine, a svi kažu da je teren isti kao i lanea to koliko je teren brz, ma kako da ne, brejkovi i kod muških pljušte k'o da je wtamuka mi je više od rafe, kolena, primedbiem sere za medalju, em se od ocd-a ne da više gledatismor za tenis je postao

Posted
Has izgubio od Garsije Lopeza i sjebao mi kvotu 114. Tomi, majonezu jedan... :/
Has nije izgubio vec predao mec, U nekim kladionicama je to kvota 1, a ne pad tiketa. Proveri ti to za svaki slucaj :)A mislim da se preteruje u osudjivanju Rafe. On je najbolji u ovom sportu i ima pravo da kaze kad mu nesto smeta. Pa i da pretera ponekad.
Posted

Samo da Novak nastavi da pobedjuje Rafu,a on i stric Toni mogu da kukaju koliko hoce.Mislim da mu je to nepotrebno,sobzirom da je jedan od najboljih igraca svih vremena.Nadam se da ce Lajovic da nastavi sa dobrim igrama.Takodje nadam se dobrim igrama Jelene i Bojane.

Posted

ko prezivi ovaj i naredna tri dana moze ladno da se prijavljuje za Death Valley Open.vreme.jpg

Posted

Lajovic :Hail:igra sa Nishikorijem u drugom kolu... za ovaj AO sasvim dovoljno je uradio :)Isner i Lepi Rade predali meceve... Hewitt i Seppi upravo igraju peti set