Jump to content

Australian Open 2014

Featured Replies

Wimbledon 2011, US Open 2011, AO 2012, AO 2013. znaci cetiri :P
e jeste, 4ma i ja sam iz glave pisala, pa su mi se motala samo ona tri što je uzeo za redom, a na ao 2013 sam potpuno zaboravila
Za mene je postala realnost posle pobede nad Novakom.
победа над ђоковићем сама по себи не значи пуно
sad uočih ovobergasa izgleda da je bolje upućen u statistike, jer kao što rekoh,ko u poslednje vreme hoće slem, mora preko nola™samim tim, nadal nije imao šansu :fantom:ed.i još je imao delpa u polovini :lolol:

Edited by duda

Kada se već bavimo ovim statistikama, evo malo potvrde onog ao čemu je duda juče pričala, na mtf-u čovjek izvukao sve Nadalove non-Đoković poraze na gren slemu od 2008:

vs Soderling RG 2009 - clearly injured with knee issuesvs Del Potro USO 2009 - nowhere near 100%vs Murray AO 2010 - retired with injuryvs Ferrer AO 2011 - clearly injured - hamstring problemsvs Rosol Wimb 2012 - terrible knee problems & was out for 7 months afterwardsvs Darcis Wimb 2013 - clearly physically/mentally exhausted after bruising schedule Feb-Junevs Wawrinka AO 2014 - back injury cost him the title

vs Delpo USO 2009 - bullshit (Delpo ga je bezobrazno silovao, nikakve veze sa njegovom igrom)vs Darcis Wimbledon 2013 - bullshit (cuj ti izgovor... bio je umoran, :lol:)

el moze negde da se nadje kolika je bila kvota da stan osvaja pre pocetka ao?

mislim da je bila (u nekim kladionicama) 40

ok, tnx.nesto sam raspravljao sa sinom :)mislio sam da je bila veca

• 3 months later...

Ivo izbacio Dimitrova u 3 seta, nisam gledao meč, samo kraj 2. i 3. dobar servis...

Mladenović izbacila Li Na :ziga:

mlatko, wawrinka osvaja turnir mmw

:D

odakle ja ovde?

:isuse:

Well... ovaj topik stoji prikačen za vrh iako je zadnji post bio pre više 3.5 meseca a za to vreme Rolland Garros 2014 topik leprša kao tratinčica na vetru dok ljudi koomentarišu najnovija zbivanja iz Pariza u Tenis 2014 - eto odatle ti ovde  :lolol: