Dr Arslanagić Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 mislim, svestan sam ja da je to the american way ali ipak...negohttp://youtu.be/RyyTO-vU6i0
Ravanelli Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (edited) lijepo. ja idem na tri sedmice početkom maja, najverovatnije sa burazerom. par dana njujork i ostalo se vozim okolo. kapiram još to isputujem i mogu se ženiti Edited January 6, 2014 by Ravanelli
namenski Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (edited) Edit, zamalo da zaboravim: Edited January 6, 2014 by namenski_01
Ravanelli Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (edited) inače, kojote, ako sada ne proslušaš springstina nemoj ni ići u ameriku.neka ti kontrolna tačka bude da li zaplačeš kada čuješ the river Edited January 6, 2014 by Ravanelli
Кристофер Лумумбо Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 inače, kojote, ako sada ne proslušaš springstina nemoj ni ići u ameriku.neka ti kontrolna tačka bude da li zaplačeš kada čuješ the riverja sam plakao uz springstina jos dok si ti ziveo u provinciji. nego, da iskuliram ja zenu i drustvo i da krenem sa tobom i tvojim bratom, nema druge.
Recommended Posts