Ardian Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 Ja gledao samo Alamo na LAX-u, posle dobrog iskustva u Čikagu. Mustang kabrio za pun kalifornijski ugođaj! To je bilo pre Covida, doduše, ko zna kakvo je rentacar tržište sada ...
Tsai Posted January 3, 2024 Posted January 3, 2024 Imam sredinom januara pet dana lufta izmedju Pitsburga i NYC, i nemam pojma gde da idem. Jel bio neko u Zapadnoj Virdziniji? To zvuci kao potencijalno ludo iskustvo
Peter Fan Posted January 25, 2024 Posted January 25, 2024 On 2. 1. 2024. at 20:41, Tsai said: Imam sredinom januara pet dana lufta izmedju Pitsburga i NYC, i nemam pojma gde da idem. Jel bio neko u Zapadnoj Virdziniji? To zvuci kao potencijalno ludo iskustvo Jesi vec bio? Ako te zanima Appalchia onda OK, ali ako ne onda umjesto WV, bolje D.C. Ili cak i Cleveland (R'nR Hall of Fame) ako si u Pittsburghu. U Pittsburghu ne promashi Andy Warhol Museum.
Tsai Posted January 25, 2024 Posted January 25, 2024 kasno jbg, al hvala bio u warhol museum, ali mnogo veci utisak na mene je ostavio mattress factory https://mattress.org/ 1
dunja Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Jel ima neko iskustva sa rutom Boston - Michigan, više-manje? Treba u junu sledeće godine u Boston da idem, a posle toga u East Lansing, pa se pitam dal je to road-trip worthy ili bolje da letim.
Recommended Posts