October 10, 20231 yr Ja gledao samo Alamo na LAX-u, posle dobrog iskustva u Čikagu. Mustang kabrio za pun kalifornijski ugođaj! To je bilo pre Covida, doduše, ko zna kakvo je rentacar tržište sada ...
January 3, 20241 yr Imam sredinom januara pet dana lufta izmedju Pitsburga i NYC, i nemam pojma gde da idem. Jel bio neko u Zapadnoj Virdziniji? To zvuci kao potencijalno ludo iskustvo
January 25, 20241 yr On 2. 1. 2024. at 20:41, Tsai said: Imam sredinom januara pet dana lufta izmedju Pitsburga i NYC, i nemam pojma gde da idem. Jel bio neko u Zapadnoj Virdziniji? To zvuci kao potencijalno ludo iskustvo Jesi vec bio? Ako te zanima Appalchia onda OK, ali ako ne onda umjesto WV, bolje D.C. Ili cak i Cleveland (R'nR Hall of Fame) ako si u Pittsburghu. U Pittsburghu ne promashi Andy Warhol Museum.
January 25, 20241 yr kasno jbg, al hvala bio u warhol museum, ali mnogo veci utisak na mene je ostavio mattress factory https://mattress.org/
December 4, 2024Dec 4 Jel ima neko iskustva sa rutom Boston - Michigan, više-manje? Treba u junu sledeće godine u Boston da idem, a posle toga u East Lansing, pa se pitam dal je to road-trip worthy ili bolje da letim.