I*m with the pilots Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 On 24.10.2018. at 20:21, Majo said: Samo udri:) Fotke iz WDCa su mi na spoljnom disku koji mi nije ovde sad, iskopah samo ove: Magdalena Abakanowicz - "Puellae (Girls)" (1992) 1
Lancia Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 (edited) 12 hours ago, I*m with the pilots said: Magdalena Abakanowicz - "Puellae (Girls)" (1992) pff, tako nesto cak i mi imamo na ulasku u Jandiu: Lisbet Fernándes Ramos - ''Caminos'' Edited October 26, 2018 by Majo
Ras Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 5 hours ago, Majo said: pff, tako nesto cak i mi imamo na ulasku u Jandiu: Vaši bar imaju glave.
Lancia Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 2 hours ago, ivy said: sick.. slazem se, uzivo jos gore izgleda. 47 minutes ago, Ras said: Vaši bar imaju glave. ima nesto jezivo u tome, sto imaju glave.
mustang Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 On 25.10.2018. at 14:16, I*m with the pilots said: Magdalena Abakanowicz - "Puellae (Girls)" (1992) od iste u cikagu Agora
I*m with the pilots Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 20 hours ago, mustang said: od iste u cikagu Agora Hvala!
mustang Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 1 hour ago, I*m with the pilots said: Hvala! molim te skulpture su prilicno velike i vrlo sam tuzna bila dok sam se setala izmedju njih. emituju bol, tegobe , vapaj, odvajanje duse od tela...
Peter Fan Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 On 10.4.2019. at 2:55, Djuro said: Dajte pls neke tipove za Boston, MA. @Dimitrije moze da ti da neke inside preporuke, ali ovdje imas dobar pregled: https://www.boston.gov/departments/tourism-sports-and-entertainment Ne znam koliko te to interesuje, ali MIT i Harvard imaju intersantne i lijepe kampuse.
3opge Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 ako hoces par dajvova (rupa), evo par preporuka: pre nego sto udjes u tunel napustajuci Logan aerodrom svrati u Santarpio's Pizza, ovo je East Boston. legendarna bostonska pizzeria, pored pizze imaju izbor 4 jela od mesa: kobasice, steak tips, jagnjetina i piletina. preporucujem steak tips ili pizzu.. sluze jeftinu vincugu takodje. mozes da uzmes pizzu i na prozoru ako je sve zauzeto untra a ne ceka ti se. potom, kad udjes u Boston idi u North End (Mala Italija) tamo obavezno u red kod Galeria Umberto. fenomenalni arancini balls, panzerotti, calzone i pizza, vredi napuniti ranac arancinima. zatvaraju cim se proda. Onda trknes kad si vec tu u Giaccomo's na cuvenu pastu u Hannover st. i tamo se mozda ceka u redu. Mozes da prosetas posle Rose Kennedy greenwayem, bivsi autoput 93, sada turisticka staza za setnju. Posle recimo u Boston Common, veliki park i malo sednes na klupu. Iz Commona ako ti se kupuje, obavezno u Newburry st. tu imas dosta restorana i kafea ako u medjuvremenu ogladnis od kupovine. ili izvadis par arancini kugli iz ranca koje si kupio kod Umberta. Cambridge: bezi od MIT kampusa i Harvarda, sto dalje, nema tamo nista, gomile dosadnih studenata ubeucenih od droge i svakovrsnih budala. ima do duse ulicnih sviraca ali uglavnom su losi pogotovo na Harvard Square. ponekad neki bolji zaluta u parkic kod Grendel's Den kafane, moze da se jede ali ima mnogo boljih mesta.
Gojko & Stojko Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 Kapitol greben nacionalni park, Juta Autoput 95, Juta Autoput 24, Juta Autoput 12, Juta Autoput 12, Juta Dolina spomenika, Arizona Dolina spomenika, Arizona Prilaz Velikom kanjonu, Arizona Emboj, Kalifornija Emboj, Kalifornija Share & Enjoy 2
Recommended Posts