assück Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 meni bi pomoglo samo da odem tamo i ne vratim se. mozda me Allah Las uzmu za roudija.
porucnik vasic Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Бејах овде: http://www.10best.com/destinations/missouri/kansas-city/martin-city-southside/restaurants/fiorellas-jack-stack-barbecue/ једох ово:
WTF Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 LA to SF juce. Pacific Coast Highway, Morro Beach, Monterrey, Santa Cruz... Sent from my iPhone using Tapatalk
WTF Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Day 2 - San Francisco Sent from my iPhone using Tapatalk
WTF Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 SF - part 2 Sent from my iPhone using Tapatalk
mustang Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 (edited) cudi me da nisi fotkao sa nekog vrha u cambria (kraj ka sf kad se ide, posle santa barbare)...predivna brdasca drecavo zelene boje i divnih suma. blago tim ljudima tamo bas zive u dosluhu sa prirodom..... anyway valjda ce kalifornija da ti ostane u lepom secanju :) Edited September 27, 2015 by mustang
yolo Posted September 27, 2015 Author Posted September 27, 2015 Бејах овде: http://www.10best.com/destinations/missouri/kansas-city/martin-city-southside/restaurants/fiorellas-jack-stack-barbecue/ једох ово: jack stack je kanzaski BBQ chain.... najbolje u cijeli svijet.... dobro si odabrao. ni ja nisam izlazio iz njih dok sam tamo obitavao, najbolji je jedan u bivsoj stali gde je drzana stoka pred transport, freight house ili tako nekako se zove.
porucnik vasic Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 jack stack je kanzaski BBQ chain.... najbolje u cijeli svijet.... dobro si odabrao. ni ja nisam izlazio iz njih dok sam tamo obitavao, najbolji je jedan u bivsoj stali gde je drzana stoka pred transport, freight house ili tako nekako se zove.Шта мислиш где смо били?[emoji6] Sent from my iPhone using Tapatalk
dragance Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 (edited) Nadam se da si poneo sa sobom pilule za srce, brate mili sta je to... Ne mislim za ribs, to bih potamanio sa 5 minuta jos dva puta toliko :) Edited September 28, 2015 by dragance
Budja Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 SF , 6-10 januar. Ne mogu da nadjem topic gde je Yolo pisao o gastronomskim tackama i barovima. Ako neka ima link, neka ga postavi. Rent-a-car, voznja uz obalu STOP. Sta raditi kad rano dodje mrak. Sve preporuke dobrodosle.
Roger Sanchez Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Koji prijevoz uzeti s LAX u Santa Monicu, u jetlagged stanju? i... koji je najbolji burner SIM za uzeti na 15tak dana? Ako se mora birati, bolje povoljni data nego calls.
mustang Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 (edited) uber za prevoz a ako jos jeftinije hoces da prodjes a imas vremena uber pool. ima oznaku na lax gde je uber spot za pick up. mozes ti ishuttlom do nekog rentacar pa da odatle zoves uber da ti bude jeftinije (naplacuje se neka taksa za aerodrom) uberova konkurencija je lyft. mozes i njih da probas. aplikacija ti je neohphodna na telefonu za oba za burner ne znam, ima ih svuda, walgreens, cvs, best buy, game shops... jetleg ima da te drzi dok ne odes. mnogo je 9 sati razlike, meni treba oko 2-3 nedelje Edited May 15, 2016 by mustang
Roger Sanchez Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 koji se kače na network koji ima dobru pokrivenost u divljini? i koja je to mreža u California/Nevada kraju: AT&T, Verizon, nešto treće?
Recommended Posts