Jump to content
IGNORED

Americana

yolo

Recommended Posts

Posted

Gledaj vidi malo dalje od aerodroma, lepa je la jolla ako imas prevoz da prosetate malo tamo

Posted

Gledao, video - pics to follow.

Sent from my iTelephone using Tapatalk.

Posted

2. kompleksasi koji jedva prezivljavaju od meseca do meseca i rade ko stoka

Nije mi jasna ova grupa. Kompleksaši u smislu da im je zapelo da budu na East Coastu, iako bi uz isti rad bolje živeli negde drugde? 

Posted

Nije mi jasna ova grupa. Kompleksaši u smislu da im je zapelo da budu na East Coastu, iako bi uz isti rad bolje živeli negde drugde? 

Таквих има доста.

Posted

Meni je dosta zanimljivo u poslednje vreme da razmišljam o globalnoj fascinaciji Amerikom. Počevši od mene pa do svih ljudi čije sam mišljenje ili utiske čula. "Njujork" je kao neka magična reč. Poslednjih nekoliko godina sam živela u jednom prelepom gradu, zaista prelepom, što se tiče ljudi, kulture, umetnosti, hrane, standarda života... i jako malo mojih prijatelja iz Srbije je izrazilo želju da me poseti. Sada kada sam se preselila u Njujork, SVI hoće da me posete. Odlazak u Njujork je kao neki san. Tako sam se i ja osećala kad sam prvi put otišla tamo. Tek treba da upoznam ovaj grad, ali nekako ne mogu da prestanem da mislim o tome da pola ako ne i više njegovih stanovnika živi u odvratnim memljivim podrumima sa buba-švabama i miševima i rade od jutra do mraka da bi mogli da plate takav ćumez 2,500$ mesečno. U profesionalnom smislu tamo ima najboljih ljudi, tipa nobelovci itd. Pa tako nešto razumem. Ali mislim da svejedno postoji jedan nenormalni globalni "hajp" o Njujorku, potpuno neopravdano.

Posted

vidim jednu malu nelogičnost u tvom postu.

Posted

vidim jednu malu nelogičnost u tvom postu.

bas je retkost naci nelogisnost u njenim postovima.

Posted (edited)

bas je retkost naci nelogisnost u njenim postovima.

Znam, za razliku od postova mnogih drugih ovde.

Razumljivo mi je da neko hoće da živi sa miševima da bi ostvario neke profesionalne ciljeve, na primer. Ali puno ljudi koje sam ja upoznala u Njujorku nemaju nikakve takve ciljeve, samo su fascinirani da tamo žive. Ne znam da li je to bilo nelogično.

A ti, nenade, ako vidiš nešto nelogično u nekom mom postu, reci tačno šta i gde umesto da daješ prazne komentare ;*

Edited by trustno1
Posted (edited)

za sada ide dobro

Edited by Ravanelli
Posted

wtf?

Posted (edited)

karta za game 7 između heat i charlotte :D

ako ih odvale sutra moram da uzimam ponovo za sledeći krug... ako ga bude uopšte jer svi ostali su zaglavili, a ovi majmuni idu na 4-0

Edited by Ravanelli
Posted

haha, to dele za dzabe. :D

jesi hteo stvarno da ides na neku tekmu ili...? koliko sam ukapirao ti neces na floridu, zar ne?