Аврам Гојић Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 medijska hajka ili stari dobri freak show? Npr ova je isto jednog dana onako svojevoljno shvatila da želi da izgleda poboljšano, konkretno kao mačka.za stari dobri freak show su potrebni oni koji blenu i krste se i cude. sve sto je potrebno je da se kaze "ok, one hoce da izgledaju tako, i sta ja sad imam s tim", i vise nemas freak show, vec ti ostaju samo dve devojke neobicnog izgleda koji u njihovom okruzenju i nije nesto posebno neobican. Link to comment
Miralem Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Sto kazu ljudi, nekada se islo u cirkus da vidis bradatu zenu i coveka sa dve glave, sada to mozes da vidis i u novinama, na TV-u, internetu... Uostalom, znas i bolje od mene da je ovakva tema idealna za skretanje paznje i nepisanje o drugim stvarima. A njih dve su ispalne idealne, njima odgovara medijska paznja, snimice i pesmu :D (mada nisam sigurna da ih uopste ne tangiraju komentari), avlija ima koga da opanjkava i svi srecni. Ipak, moras priznati sa smo napredovali bar malo, 90-tih bi se ovakve nasle samo na stranicama Treceg oka a sad su na naslovnici najcitanijih novina u zemlji ^_^ a kad smo vec tu, sta radi oro? kako se prema tome postavitida se ja pitam, sve bi to zajedno u ludaru. Link to comment
Indy Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Na stranu te devojke, a koji moj vi izvodite s tim avatarima? Sta je vasa poruka? Link to comment
Agni Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 (edited) Na stranu te devojke, a koji moj vi izvodite s tim avatarima? Sta je vasa poruka?Mene su Syme i jos neko ubedili da stavim takav avatar tako sto su zgrozeno zahtevali da Miralem, Vasa i Mayday skinu njihove.A na kraju sam ga skinuo kad sam primetio da negativno utice na moju psihu i da se osecam sve vise i vise slutty. Edited December 23, 2013 by Radagast Link to comment
Аврам Гојић Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 (edited) ... Edited December 23, 2013 by Marko M. Dabovic Link to comment
Miralem Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Kao kad neko (kako je vec pomenuto ovde) kupi bez potrebe duplo skuplji auto nego sto mu treba, samo da bi se kurcio.da, upravo tako sa malom razlikom da tim automobilom ne unakazis sebe. auto je korisna stvar, makar bio i najskuplji.potpuno se slazem. i meni ovo izgleda kao borba za prestiz, kao kada su se tokom renesanse takmicili ko ce imati veci cipkani okovratnik, pa su na kraju nosili ona cuda siroka metar.inace na ovom topicu se stvari postavljaju kao da su radikalne intervencije na telu neka velika novost.hmmm, podsecaju me na ono afroamericko pleme gde zene trpaju alke oko vrata u kolicinama ne bi li ga izduzile. njima je valjda ideal da izgledaju kao zirafa, a to sto sebi sjebu kicmu nema veze. sa tim sto je to tamo uspelo da postane mainstream, dok su u srbiji, barem za sada, ove dve jedino dobar primer toga sta se desi kad budali das pare u ruke. Link to comment
Miralem Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Na stranu te devojke, a koji moj vi izvodite s tim avatarima? Sta je vasa poruka?objasnjenje ne postoji. Link to comment
Аврам Гојић Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 auto je korisna stvar, makar bio i najskuplji.reci to Polu Vokeru Link to comment
Miralem Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 reci to Polu Vokeru nek mu james dean kaze. Link to comment
fragand Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 tek sam sad ukapirao odakle vam avatari kad sam pokazao kolegiciod vas bre moze ruzno da se sanja Link to comment
kobni zelaya Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 (edited) Vrednovanje lepote po skupoći je sasvim u duhu ovog vremena. Ako nije bitno koliko si ukusno odeven, već koliko skupo, onda neće biti ni bitno koliko lepo izgledaš, već samo koliko skupo. Lepota je još uvek fetiš, mora i od toga da se pravi biznis. Ali, pošto je prirodna lepota jedinstvena - nemoguće je štancovati i prodavati, onda je bolje ubediti tržište da je veštačka lepota cool, sa akcentom na "veštačka". Kao što se sad dešava sa muzikom - gro nje ne postoji na tržištu bez spota i televizije (dakle para), tako će i biti sa lepotom. Prirodnost će otići u andergraund. Svet postaje sličan onom stripu El Borbah.edip - ove devojke nisu ništa više za psihijatra od Nikol Kidman, samo imaju jeftinijeg plastičnog hirurga. Edited December 23, 2013 by kobni zelaya Link to comment
ToniAdams Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 vasilija, mislim da se tripujes, nema nikakve netolerancije i progona koji ovde vidis, siguran sam da sve ovde savrseno zabole za te dve cure, i one koji odobravaju i one koji preispituju njihov postupak.a sam postupak je jedino zanimljiv, ne njih dve. motivi, drustvo koje ovo prodaje kao ideal lepote, te takve akcije ne da smatra normalnim vec pozeljnim, i sama ideja da je krajnje resenje jedino resenje.meni je recimo najzanimljiviji ovdeprisutni strah od psihijatra.a to za frik sou ti je malo bezveze. cemu sluzi forum nego da pricamo o stvarima koje nas se direktno ne ticu?tu tezu mozes da metes gotovo za svaku drugu temu. Link to comment
ficfiric Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Nema straha od psihijatra vec to njihovo ponasanje ne smatram bolescu. U pitanju je vrlo los ukus a ne bolest. Link to comment
MayDay Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Ja volim sve ko Miralem i Vasudeva. Link to comment
ToniAdams Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 jesi to ti na avataru? Link to comment
Recommended Posts