DrIlic Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Dap. Vec registrovani na APRu, pocetni kapital oko 100K eura.
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 da, i oni su ušli u trku s obzirom na dobre veze vučić orban, ne bi me čudilo da oni budu the izabrani mada realno ne znam koji će im
Frank Pembleton Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Po nekim pričama koje kruže...Svi će dobiti po nešto od tog kolača...I kao deo cirkusa biće na kraju "svi pod jednu šljivu"........shiit has hit the fan.
Ptica trkacica Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Ja sam mislila da Orban i Vučić guraju tu priču iz meni nedokučivog razloga.
DrIlic Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Kako mislis svi ce dobiti??? Doduse od tih 13 velika vecina su samo tu radi reda i da se smanji mogucnost UG, tipa Kurir, Kopernikus, Vesti, BK... Nadam se da Happy ispada iz igre, e sad ko ce ostala 2 mesta da popuni je ogromno pitanje.
Ptica trkacica Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 2 minutes ago, DrIlic said: Kako mislis svi ce dobiti??? Doduse od tih 13 velika vecina su samo tu radi reda i da se smanji mogucnost UG, tipa Kurir, Kopernikus, Vesti, BK... Nadam se da Happy ispada iz igre, e sad ko ce ostala 2 mesta da popuni je ogromno pitanje. Daj boze da maknu Hepi za početak, mada, strepnja mi je dublja od nade.
Frank Pembleton Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Posle danasnjeg nastupanja Kruele, sanse da Nova, N1, pa i Hepi dobiju nacionalnu frekvenciju na konkursu su se drasticno smanjile, pa i izjednacile sa BK, Unom, Kopernikusom. Moja procena bi za sada bila: Pink, Prva, K1/Taljuga i TV2.Gde ima da se vidi "današnje izdanje"?....shiit has hit the fan.
msv Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 (edited) 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Gde ima da se vidi "današnje izdanje"? ....shiit has hit the fan. Na Cenzolovkinom i Istinomerovom tviteru Edited July 13, 2022 by msv
hefaca Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 A sta je prednos' nacionalne tv? Dobije je tanjug i onda?
Frank Pembleton Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 A sta je prednos' nacionalne tv? Dobije je tanjug i onda?Ovako "iz glave" cene rellitanja npr.....shiit has hit the fan.
aram Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Ma daj @Frank Pembleton, zar ti stvarno misliš da hefaca ne zna? 1
hefaca Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Precenjuje se znacaj nacionalnih frekvencija. Da se bar drzi na kablu obavezno na prvih 5 brojeva, nego se RTS2 gurne na poziciju 18. Ja bik na mestu rema ukinuo pinku i pokazao koliko je besmislen konkurs. 1
Recommended Posts