July 13, 20222 yr da, i oni su ušli u trku s obzirom na dobre veze vučić orban, ne bi me čudilo da oni budu the izabrani mada realno ne znam koji će im
July 13, 20222 yr Po nekim pričama koje kruže...Svi će dobiti po nešto od tog kolača...I kao deo cirkusa biće na kraju "svi pod jednu šljivu"........shiit has hit the fan.
July 13, 20222 yr Kako mislis svi ce dobiti??? Doduse od tih 13 velika vecina su samo tu radi reda i da se smanji mogucnost UG, tipa Kurir, Kopernikus, Vesti, BK... Nadam se da Happy ispada iz igre, e sad ko ce ostala 2 mesta da popuni je ogromno pitanje.
July 13, 20222 yr 2 minutes ago, DrIlic said: Kako mislis svi ce dobiti??? Doduse od tih 13 velika vecina su samo tu radi reda i da se smanji mogucnost UG, tipa Kurir, Kopernikus, Vesti, BK... Nadam se da Happy ispada iz igre, e sad ko ce ostala 2 mesta da popuni je ogromno pitanje. Daj boze da maknu Hepi za početak, mada, strepnja mi je dublja od nade.
July 13, 20222 yr Posle danasnjeg nastupanja Kruele, sanse da Nova, N1, pa i Hepi dobiju nacionalnu frekvenciju na konkursu su se drasticno smanjile, pa i izjednacile sa BK, Unom, Kopernikusom. Moja procena bi za sada bila: Pink, Prva, K1/Taljuga i TV2.Gde ima da se vidi "današnje izdanje"?....shiit has hit the fan.
July 13, 20222 yr 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Gde ima da se vidi "današnje izdanje"? ....shiit has hit the fan. Na Cenzolovkinom i Istinomerovom tviteru Edited July 13, 20222 yr by msv
July 13, 20222 yr A sta je prednos' nacionalne tv? Dobije je tanjug i onda?Ovako "iz glave" cene rellitanja npr.....shiit has hit the fan.
July 13, 20222 yr Precenjuje se znacaj nacionalnih frekvencija. Da se bar drzi na kablu obavezno na prvih 5 brojeva, nego se RTS2 gurne na poziciju 18. Ja bik na mestu rema ukinuo pinku i pokazao koliko je besmislen konkurs.