Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted (edited)

@kums

ne moze na primjeru boska i tadica da se gradi teorija o probijanju medijskog mraka, a dritan je iz desetog konteksta pa mu ovdje nije mjesto

a ni na primjeru tvitera, kolika god da bude vaznost spejsova

Edited by morgana
  • +1 1
Posted
Malo se preteruje sa Borom Konjem, klasika, u maniru PPP.

Garantujem da se prosečan PPP forumaš a tu ubrajam i forumaše sa poslednje 2 strane slažu sa 96% (bukvalno toliko) stavova Bore Konja. 

Problem je nastao što on misli da treba dati Đuki bizonu priliku da priča, a gomila ljudi misli da je to idiotizam i da nema potrebe niti bilo šta dobro od toga može da se izrodi (sa čime se slažem). Pre toga, nastao je problem kada je pričao nešto o Mariniki i SSP i kada je rekao u fazonu "neka neka, imam ja svašta i o vama, ali o tome ću pred izbore". To je bilo u spejsu kada se popičkao sa Borkom Stefanovićem (gde mislim da je 100% bio u pravu, Konj Bora, ne Borko) pa su krenule priče trojanac i slično, kao i za bukvalno svakoga ko je pričao na tim spejsovima, pa uradio nešto što se većini ne sviđa, odmah je izdajnik, trojanac i blablabla...

Tako da, samo objektivno.
Ne znam da li je trojanac, ali ovo oko Marinike govorio o karakteru.
Tj. da je govno. I da će po svaku cenu i svim sredstvima da brani to što je "stekao".
Na tviteru.

... Shiit has hit the fan

• +1 5
Posted

Nekada davno, mislilo se da je komentarisanje na vesti odraz demokratizacije medija, slobode govora i tako te lepe stvari.

Nekada manje davno mislilo se da su društvene mreže novi mediji, demokratizacija, sloboda govora i tako to sve nešto slatko.

Sad se smatra da je put demokratizacije medija da se na toksičnoj društvenoj mreži tekstualna rasprava dopuni spontanim podkastom. Pazi, nikad viđeno, političar učestvuje u spejsu. Političar na društvenoj mreži! Đuka došao da učestvuje! 

41 minutes ago, Frank Pembleton said:

Tj. da je govno. I da će po svaku cenu i svim sredstvima da brani to što je "stekao".

Govno je kada piše, govno je i kada priča. 

• +1 2
Posted
15 hours ago, Mil@n said:

Malo se preteruje sa Borom Konjem, klasika, u maniru PPP.

Garantujem da se prosečan PPP forumaš a tu ubrajam i forumaše sa poslednje 2 strane slažu sa 96% (bukvalno toliko) stavova Bore Konja. 

Neretko se dešava da likovi koji su bili uskraćeni za mnogo šta u životu, steknu neku "popularnost" na internetu pa im onda to udari u glavu i krenu da tripuju neku bitnost

BoraKonj je ni prvi ni poslednji takav lik, a ovo gostovanje na N1 će samo da produbi tu deluzivnost u njegovoj glavi

Ovo boldovano, tih 96% stavova sa kojima se prosečni PPP forumaši slažu su neka krajnje opšta mesta za slaganje i ja to uopšte ne bih isticao kao bilo šta vredno pomena. Tih 4% razlike je bitnije od tih 96% koje spadaju u neki prosečan zdrav razum kakav većina ovde prisutnih ima. To je kao kada neko traži da mu se aplaudira jer nije rasista.

U tih, meni bitnih, 4% spada ta imbecilna ideja gde on smatra da bizonu treba da se daje prilika da kaže šta misli. Meni to dovoljno govori o realnom kapacitetu BoreKonja, mislim da ne moram to ni da pojašnjavam dalje.

• +1 7
Posted

Bora Konj, Balkan Info gosti, Baka Prase, koji je motiv pozivanja takvih ljudi na klasične medije? Makar si nekad mogao da se pouzdaš u filter klasičnih medija da neće pozivati raznorazne suklate naduvanog ega, mislim, da hoću da znam šta misli Bora Konj, pratio bih ga. Pratio sam ga jedno 2 mjeseca dok nisam vidio da je lik solidna dijabola koja ne zna šta je desno. 

• +1 2
  • Tužno 1
Posted (edited)
7 minutes ago, James Marshall said:

Bora Konj, Balkan Info gosti, Baka Prase, koji je motiv pozivanja takvih ljudi na klasične medije? Makar si nekad mogao da se pouzdaš u filter klasičnih medija da neće pozivati raznorazne suklate naduvanog ega, mislim, da hoću da znam šta misli Bora Konj, pratio bih ga. Pratio sam ga jedno 2 mjeseca dok nisam vidio da je lik solidna dijabola koja ne zna šta je desno. 

panika, da se na mediju, koji se ne moze kontrolisati, deshava neshto, shto se ne moze kontrolisati, a moze da evoluira u konkurenciju.

da klasichne medije interesuje informisanje, znali bismo da u 5 popodne ne moze da se predje brankov most od srede do petka. i da je grijanje bulshit. i kako se zove bocvanka koja je donela omikron i kako izgleda njen muz/ormar (foto video) :hihi:

Edited by gospa buba
  • +1 1
Posted
3 minutes ago, slepa živana said:

slušala sam baš taj njegov spejs kada je tema bila da li je trebalo da puste đukanovića da se uključi. bilo je anonimusa koji su imali argumente za, u smislu pristojnosti i cele te nereće korektnosti, ali čini mi se da je konj više puta rekao da je on želeo da ga uljuči da bi ga "ispoklapali". to mogu donekle da razumem, pogotovo u skladu sa ovim što si napisao, kada čovek nenadano dobije tako neku moć... pa ja da imam spejs pustila bi đukanovića pa bi mu na pola rečenice isključila mikrofon i onda bi ga psovala i vređala dok ne ožednim. ali to ne bi slušalo 2000 ljudi.

Pravi spejs.

Posted
17 hours ago, copkillah said:

Neretko se dešava da likovi koji su bili uskraćeni za mnogo šta u životu, steknu neku "popularnost" na internetu pa im onda to udari u glavu i krenu da tripuju neku bitnost

BoraKonj je ni prvi ni poslednji takav lik, a ovo gostovanje na N1 će samo da produbi tu deluzivnost u njegovoj glavi

Ovo boldovano, tih 96% stavova sa kojima se prosečni PPP forumaši slažu su neka krajnje opšta mesta za slaganje i ja to uopšte ne bih isticao kao bilo šta vredno pomena. Tih 4% razlike je bitnije od tih 96% koje spadaju u neki prosečan zdrav razum kakav većina ovde prisutnih ima. To je kao kada neko traži da mu se aplaudira jer nije rasista.

U tih, meni bitnih, 4% spada ta imbecilna ideja gde on smatra da bizonu treba da se daje prilika da kaže šta misli. Meni to dovoljno govori o realnom kapacitetu BoreKonja, mislim da ne moram to ni da pojašnjavam dalje.

I dalje ne možeš da napišeš post da ne spomeneš "opšta mesta". :D

Čuj, ta opšta mesta su jako bitna mesta oko kojih ne postoji koncenzus čak ni ovde a ne npr na tvitteru. Znači, Bora konj nije bitan za PPP /osim kada ja spomenem ppp kako ga kritikuje/, tih 96% slaganja sa ljudima ovde na tviteru je 50 (ili 30 ili 55 nebitno) a u Srbiji i manje. Dakle, kao takav, Bora Konj je u javnom prostoru naš igrač (disclaimer: anti Vučićevac - naš igrač) dok se sa sigurnošću ne utvrdi drugačije. 

Što se tiče Bizona, upravo slušam N1 i njegovo "opravdanje", ideja je bila da se postavi pitanje i da se da odgovor, konkretno, pitanje, odgovor, bez okolišanja i slično. Da li ti imaš nešto da pitaš Bizona? ja imam jedno milion pitanja. Sa druge strane, apsolutno mi je bliska ideja samo da se javim da mu jebem mater i poželim da crkne sutra. Poenta je da ako se neko ko siguran sam deli prezir i prema njemu i prema onome što SNS predstavlja (mislim na Boru konja) se opredeli za pitanja i odgovore JEBENO NE ZNAČI da je bilo čiji čovek istog momenta.

Bolest naša je ta da kada neko odstupi 1% od nekih naših sistema vrednosti, odbacujemo sve i svakoga i svih 99%. 

Nego, šta je sad problem sa Konjem, ajde malo detaljno, šta je još u tih 4% osim što je dao Bizonu reč? Ne pitam to da ga branim, već možda ti znaš nešto što ja ne, radoznao sam.

Posted

aj da slavimo novu godinu na spejsu i da se posibamo oko c vs p kako dolikuje

ali nema vise starog c vs p :(

• Haha 3
Posted
Dakle, kao takav, Bora Konj je u javnom prostoru naš igrač (disclaimer: anti Vučićevac - naš igrač) dok se sa sigurnošću ne utvrdi drugačije. 

prva stvar koja treba da zna o gospodinu Bori Konju je da je rekao da ima informacije[emoji769] o Đilasu i Mariniki i da će da ih objavi na proleće pred izbore, i to očigledno treba da se ponavlja. znači nije naš igrač

• +1 3
Posted
13 minutes ago, Mil@n said:

I dalje ne možeš da napišeš post da ne spomeneš "opšta mesta". :D

Čuj, ta opšta mesta su jako bitna mesta oko kojih ne postoji koncenzus čak ni ovde a ne npr na tvitteru. Znači, Bora konj nije bitan za PPP /osim kada ja spomenem ppp kako ga kritikuje/, tih 96% slaganja sa ljudima ovde na tviteru je 50 (ili 30 ili 55 nebitno) a u Srbiji i manje. Dakle, kao takav, Bora Konj je u javnom prostoru naš igrač (disclaimer: anti Vučićevac - naš igrač) dok se sa sigurnošću ne utvrdi drugačije. 

Što se tiče Bizona, upravo slušam N1 i njegovo "opravdanje", ideja je bila da se postavi pitanje i da se da odgovor, konkretno, pitanje, odgovor, bez okolišanja i slično. Da li ti imaš nešto da pitaš Bizona? ja imam jedno milion pitanja. Sa druge strane, apsolutno mi je bliska ideja samo da se javim da mu jebem mater i poželim da crkne sutra. Poenta je da ako se neko ko siguran sam deli prezir i prema njemu i prema onome što SNS predstavlja (mislim na Boru konja) se opredeli za pitanja i odgovore JEBENO NE ZNAČI da je bilo čiji čovek istog momenta.

Bolest naša je ta da kada neko odstupi 1% od nekih naših sistema vrednosti, odbacujemo sve i svakoga i svih 99%. 

Nego, šta je sad problem sa Konjem, ajde malo detaljno, šta je još u tih 4% osim što je dao Bizonu reč? Ne pitam to da ga branim, već možda ti znaš nešto što ja ne, radoznao sam.

Pa ti znaš da su moji najveći neprijatelji na internetu opšta mesta i sredovechnity humor :D

Sa Bizonom i bilo kod od njih više nema šta da se razgovara, ponavljam, deset godina smo imali priliku da razgovaramo, oni su svaki pokušaj razgovora uništavali ili bi pravili privid da postoji (u tv emisijama), dok bi u stvari samo deklamovali ono što su naučeni bez ijednog odogovora na postavljena pitanja. Dakle nemam ja šta njega da pitam, jer odgovor neću dobiti a i da dobijem odgovor kojim čudom, sa tim odgovorom ne mogu ništa da uradim jer ne postoje posledice za to što je izgovorio ili uradio. 

A šta je problem sa Konjem? Već sam napisao, to je prosečni nebitni glupan koji je dobio pažnju na internetu i sada ima neku iluziju o bitnosti, pogledaj mu samo lajnu ovih dana, sve će ti se samo reći. 

A možda je i ovo problem:

haha ortaci smo šalimo se se haha

• +1 3
  • Hvala 1
Posted

Ja ga pre neku godinu pratio na Fejsu par meseci. Stalno je kukao kako ga ganjaju žuti botovi jer kritikuje opoziciju, pa ih zbog toga blokira. Ne što ga kritikuju, nego što su žuti botovi :D Vidim da se tu ništa ne menja. 

Đuki inače nije bilo ni ranije strano pojavljivanje na ne-režimskim medijima, bio je i kod Jugoslava, još u opskurnim radikalskim danima je redovno pisao na forumima, ne znam čemu oduševljenje, a ni zaprepašćenje što je sada u spejsovima.  Eno i Šormaz, Jugović, probrana je neka ekipa koja će da služi za simulaciju otvorenosti i dijaloga... S druge strane, na onim kafama sa Đukom, koliko sam video klipove, i nije baš bio tolerantan prema slušaocima. 

• +1 3