Frank Pembleton Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Šteta za ENS... Ali... Gledajte na to kao na proces pomirenja dva učesnika na medijskoj sceni! ... Shiit has hit the fan
Fakundo Sava Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 5 minutes ago, mraki said: Meni ona inače nije bila tako loša i odbojna kao većini ovde, prihvatio sam to kao neki njen stil. Žao mi je što se N1 rasipa, ali daleko mi je žalije zbog odlaska Kovačev i Zorićke, Šarića, pa čak i Jugoslava. +1 Zbog toga je nekad i zabavna I dobra je riba da se ne lažemo ,pa se može puno toga oprostiti Ipak je sve to showbiznis 1
Sludge Factory Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Šteta za ENS... Ali... Gledajte na to kao na proces pomirenja dva učesnika na medijskoj sceni! UMG i Telekoma?
mraki Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 8 minutes ago, Frank Pembleton said: Šteta za ENS... Ali... Gledajte na to kao na proces pomirenja dva učesnika na medijskoj sceni! ... Shiit has hit the fan Šta je sad ENS? Ništa ne razumem… 1
Milosh76 Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Verovatno misli da posto idu izbori, treba mediji da budu "slobodniji" ili tako nesto.Ovaj "povecava" plate, "dovodi" investitore, ima novog "ljubimca" u kosarci, sto znaci izbori do kraja godine, a ako korona krene, mozda i ranije.
Milošica Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 (edited) Kad već govorima o novinarima, Danilo sa Nove je potcenjen. Čak se i Nevena popravila. Svojom pojavom možda odaju utisak neozbiljnih novinara, ali zapravo dosta izvuku iz političara, kada im dođu. Edited July 6, 2021 by Milošica
Frank Pembleton Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Šta je sad ENS? Ništa ne razumem… Euronews srbija... ... Shiit has hit the fan
mraki Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 (edited) A jebote, očkivao sam nešto drugo… zna znam ni ja šta. Edited July 6, 2021 by mraki
Frank Pembleton Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 branislav prostran snsovac iz zemunaNije on aktuelan[emoji769]... Shiit has hit the fan 1
Milošica Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 1 minute ago, Frank Pembleton said: Nije on aktuelan ... Shiit has hit the fan Trebalo bi da dobiješ ban
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 37 minutes ago, Frank Pembleton said: Nije on aktuelan ... Shiit has hit the fan ma ovo je iz faze dok sam pratio scenu
jorma shparga Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 stani bre, zar nije prostran zet od ove nesrecnice? ili je preuzeo na sebe celo jedno pokoljenje mileticki
slepa živana Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 17 hours ago, Milošica said: Kad već govorima o novinarima, Danilo sa Nove je potcenjen. ja mislim da je on robot. 3
Mil@n Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Bukvalo jedino što je bitno oko nove novine je da seru po Vučiću i vlasti i da ih drkaju koliko već mogu u skladu sa svojim mogućnostima pa ako se neko zajebe od sledbenika mu i pročita super. Prohteve po pitanju fonta, formata, željenih intervjua i ne znam ni ja šta ostavite za neki drugi život. 3
Recommended Posts