Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted
21 hours ago, Jumanji said:

Samo jako.
Nego mene zanima je l ovo trandza ili jok?

Prva na dobrom putu da zajebe Hepi i Pink. 

Posted
4 hours ago, foto said:

upravo slusam RADIO prenos vojne vezbe sa pasuljanskih livada. prelom mozga?!?!?

Vulin do Stefanovica, ovaj zalama po levoj strani, pa nazad do Gasica, Gasic prodire kroz sredinu, dodaje desno do mladjahnog Djukanovic, Djukanovic, Djukanovic, kratak pas uz desnu aut liniju do Vulina koji je uspeo da se probrije, dribling, prodor Vulina Lagani centarsut u kazneni prostor, skace Vucic, glavom i goooooooooooool!!! Pa je li to moguce, prvi i najlepsi gol u istoriji! 

• +1 1
Posted
18 minutes ago, mraki said:

Prva na dobrom putu da zajebe Hepi i Pink. 

Pa ta Bojana je do jučeTM vodila Parove...

Posted (edited)

Sam Veselin Simonović je rekao da je štamparija Magyar Szo u Novom Sadu mogla da štampa te novine, ali da samo pola strana bude u boji, a pola crno-belo (da li je Simonović stvarno zbog toga odbio), a druge štamparije nisu htele da štampaju zbog "kvara na mašinama", "nedostatka kapaciteta" itd.

Inače, da li je štampanje dnevnog lista u inostranstvu s ciljem prodaje u Srbiji izvodljivo? Ne znam da li postoje carinske, finansijske i druge prepreke.

Edited by bigic
Posted
5 minutes ago, mraki said:

Ko onda štampa Danas?

borba

• Hvala 1
Posted

Ako bi dobro platili Vučić bi štampao makar guzicom,

sada slede povlastice i oslobađanje štamparija 

Posted
1 hour ago, mraki said:

Ko onda štampa Danas?

Borba koja tvrdi da nema kapaciteta, a sada štampa mnogo manje tiraže nego ranije.

Posted

Šta je fora sa ovim stalnim vređanjem komentatora sa Sportkluba na svakoj objavi njihovih vesti na Facebook-u? Ni ja nemam neko mišljenje o njima, ali baš ih onako prizemno i prostački napušavaju. Neka bot akcija ili...?

Posted

Daj neki screenshot ili primer da vidimo o čemu se tu radi

Posted

Ako neko dira Ercega, braniću ga svojim telom™.

Posted

Erceg je nepodnošljiv na NFL-u. Ako je bot akcija da mu se useru u život i da ga nateraju da ode odatle, podržavam

Neka piše za sajt, očigledno ima previše informacija koje želi da saopšti, ali to ne može tako u živom prenosu. I neka prenosi one što se vrte u krug dva sata, tu ima vremena da priča u prazno, ali ne može da prenosi utakmice

Prebacite ovo na topic Komentatori

Posted

Ne gledam NFL, za motogp je apsolutno bog, razbija u bukvalno svakom segmentu komentatorskog posla. Bukvalno jedno manu ne mogu da mu nađem.