Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

Ja još čekam nekog ko ima "oštrinu" kao oni hrvati u PrimeTime-u

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Unutar koje grupacije se nalazi Blic sada? Ko mu je vlasnik, zna li neko?

Posted
41 minutes ago, renne said:

Ringier Axel, već godinama

https://www.ringieraxelspringer.rs/governance-structure-sr/

Nadjoh, pokrivaju srednju Evropu. Pa oni su vlasnik i NIN-a. Interesovalo me je zbog specificnog vida spinovanja u nekim od ovih stvari koje poseduju.

The company was established in 1996. Since 2010, Ringier Axel Springer Serbia has been part of the newly founded media group Ringier Axel Springer Media AG. Its portfolio includes the market-leading daily Blic, the leading news website Blic.rs, noizz.rs, the women’s magazine Blic žena, the leading women’s portal zena.rs and forum ana.rs and the most renowned Serbian weekly NIN. Its classifieds portfolio includes Nekretnine.rs and MojAuto.rs. Custom publications include the magazine “Elevate” for Air Serbia as well as the daily 24 Sata and Original magazine owned by Novak Djokovic Foundation.

Posted

Eh bre...
Oni se kao svaka kompanija ponašaju brutalno "na strani profita".
Imao sam ortaka koji ih je tužio za neku svinjariju koju su mu napravili objavom na naslovnoj strani.
Količina pretnji koje je dobio od njihove pravne ekipe, što uvijeno što neuvijeno, je zastrašujuća.
Govnari.

.... Shiit has hit the fan!

• +1 1
Posted (edited)

Ukapirala sam da su ta prica i vezi konja gde ti gazda kaze. Otrilike odspinuj aferu, aferom.

Edited by Moonwalker
Posted

ako se dobro secam KKR je prodao BC Partners United Group-u (i zadrzao nepoznat manjinski udeo), a posle kupio 43% udela u Axel-Springer

Posted

Samo jako.
Nego mene zanima je l ovo trandza ili jok?

Posted
9 hours ago, ultra plasticni said:

Jeste

a ovo?

35816932_b-e1596626249540-678x381.jpg?x6

Posted
1 hour ago, slepa živana said:

a ovo?

35816932_b-e1596626249540-678x381.jpg?x6

Liči, ali ne mogu da tvrdim

• Hvala 1
Posted
16 hours ago, Jumanji said:

Samo jako.
Nego mene zanima je l ovo trandza ili jok?

Da li je ovo ista osoba o kojoj Nova.rs ima brdo clanaka? Neka transrodna prostitutka iz Svajcarska?

Posted

upravo slusam RADIO prenos vojne vezbe sa pasuljanskih livada. prelom mozga?!?!?

• Haha 1