Frank Pembleton Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Ja još čekam nekog ko ima "oštrinu" kao oni hrvati u PrimeTime-u.... Shiit has hit the fan!
Moonwalker Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Unutar koje grupacije se nalazi Blic sada? Ko mu je vlasnik, zna li neko?
Moonwalker Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 41 minutes ago, renne said: Ringier Axel, već godinama https://www.ringieraxelspringer.rs/governance-structure-sr/ Nadjoh, pokrivaju srednju Evropu. Pa oni su vlasnik i NIN-a. Interesovalo me je zbog specificnog vida spinovanja u nekim od ovih stvari koje poseduju. Quote The company was established in 1996. Since 2010, Ringier Axel Springer Serbia has been part of the newly founded media group Ringier Axel Springer Media AG. Its portfolio includes the market-leading daily Blic, the leading news website Blic.rs, noizz.rs, the women’s magazine Blic žena, the leading women’s portal zena.rs and forum ana.rs and the most renowned Serbian weekly NIN. Its classifieds portfolio includes Nekretnine.rs and MojAuto.rs. Custom publications include the magazine “Elevate” for Air Serbia as well as the daily 24 Sata and Original magazine owned by Novak Djokovic Foundation.
Frank Pembleton Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Eh bre...Oni se kao svaka kompanija ponašaju brutalno "na strani profita".Imao sam ortaka koji ih je tužio za neku svinjariju koju su mu napravili objavom na naslovnoj strani.Količina pretnji koje je dobio od njihove pravne ekipe, što uvijeno što neuvijeno, je zastrašujuća.Govnari. .... Shiit has hit the fan! 1
Moonwalker Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 (edited) Ukapirala sam da su ta prica i vezi konja gde ti gazda kaze. Otrilike odspinuj aferu, aferom. Edited April 12, 2021 by Moonwalker
jovanovic Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 ako se dobro secam KKR je prodao BC Partners United Group-u (i zadrzao nepoznat manjinski udeo), a posle kupio 43% udela u Axel-Springer
Jumanji Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 Samo jako.Nego mene zanima je l ovo trandza ili jok?
slepa živana Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 9 hours ago, ultra plasticni said: Jeste a ovo?
ultra plasticni Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 1 hour ago, slepa živana said: a ovo? Liči, ali ne mogu da tvrdim 1
djeneralche Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 16 hours ago, Jumanji said: Samo jako. Nego mene zanima je l ovo trandza ili jok? Da li je ovo ista osoba o kojoj Nova.rs ima brdo clanaka? Neka transrodna prostitutka iz Svajcarska?
foto Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 upravo slusam RADIO prenos vojne vezbe sa pasuljanskih livada. prelom mozga?!?!? 1
Recommended Posts