Frank Pembleton Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Znam da imaju, ali kad je Blic linkovao Ninove tekstove za čitaoce iz Srbije? Ovo je novo dno, bukvalno cenzura za domaće čitaoce Možda se tripuju na plaćanje.Kao ako linkuju za Srbiju, niko neće da kupuje na trafici.A preko nema na trafici. .... Shiit has hit the fan! 1
Spirit Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Pa iz perspektive Nina mislim da im je svejedno da l se kupuje online ili na trafici. Ne mislim da je ovo razlog nego čisto kalkulisanje i dodvoravanje pravom gazdi 1
Frank Pembleton Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Pa iz perspektive Nina mislim da im je svejedno da l se kupuje online ili na trafici. Ne mislim da je ovo razlog nego čisto kalkulisanje i dodvoravanje pravom gazdiVeruj mi, pre će biti da je to tako neko menađersko mudrovanje... .... Shiit has hit the fan!
de Sisti Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Malopre u kolima idu vesti na hit radiju, i krece vest "kako javlja portal n1..." cudo nevidjeno
Milosh76 Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Pa za Solak™ nije kupio Hit radio, zajedno sa Karolinom, valjda i jos jednom radio stanicom?
DrIlic Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 U procesu je kupovine (ako se tako kaže) Hit FM, TDI, Karoline i Jat radija.
bezimen_va Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 5 hours ago, de Sisti said: Malopre u kolima idu vesti na hit radiju, i krece vest "kako javlja portal n1..." cudo nevidjeno Dešava se da imaju takve ispade, možda će biti sve češći zbog kupovine od strane UG, nikad se ne zna
msv Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 UG je već postala većinski vlasnik crnogorskog dela bisnisa.
bigic Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 (edited) Ustvari, prema Centralnom registru privrednih subjekata, Miloš Krdžić je i dalje 100% vlasnik TDI Radio d.o.o Podgorica. Crnogorske institucije jesu odobrile preuzimanje firmi u vlasništvu bračnog para Krdžić (institucije Srbije još uvek nisu reagovale), ali to ne znači da su firme preuzete. Možda im treba odobrenje i od drugih regulatora zemalja u kojima posluju te dve firme, kao što su tražili od crnogorskih institucija saglasnost za preuzimanje firmi koje posluju isključivo u Srbiji. http://www.pretraga.crps.me:8083/ Inače, kupovinu TDI Radija u Crnoj Gori je odobrila i Agencija za elektronske medije (AEM), gde United Media preuzima 51% vlasništva, a Miloš Krdžić zadržava 49%. https://aemcg.org/wp-content/uploads/2020/12/Rjesenje-Savjeta-o-saglasnosti-za-promjenu-vlasnicke-strukture-TDI-radio-01-1324-25.12.2020.pdf Edited January 8, 2021 by bigic 1
mraki Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 (edited) To ima i štampano izdanje? Edited January 14, 2021 by mraki
omiljeni Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 mi imamo svetog savu, a netflix svetog duju 1
bezimen_va Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 1 hour ago, renne said: Čije su to novine?
msv Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Tzv. druga frakcija SNS-a. Urednik je Duško Vukajlović (Alo, Pink). Priča se da bi trebalo da se izrodi i televizija. 1
Recommended Posts