Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

Od jutros nema Zorane, Brakusa i Banjca. Emituju se samo muzika i vesti na pun sat.
A Glavonja?

.... Shiit has hit the fan!

Posted
Just now, Партибрејкер said:

Prave vesti, ili njihove "vesti"?

Lagunine vesti, čita Ivica Drobac. Rekao bih da nema neke razlike.

1 minute ago, Frank Pembleton said:

A Glavonja?

.... Shiit has hit the fan!

Nema on tamo emisiju već 4 godine

Posted
4 hours ago, msv said:

Od jutros nema Zorane, Brakusa i Banjca. Emituju se samo muzika i vesti na pun sat.

Nema ni ostalih govornih programa koje su vodili Dejana Milović Buha i Pavle Veljković.

Posted

sad ostaje još da kupi rok radio i mogu da bacim tranzistor

Posted
1 hour ago, slepa živana said:

Stari je to roker. 

Posted
1 hour ago, slepa živana said:

Pa rok radio osim muzike ne valja kur.. O emisijama poput ovih na Laguni nema ni govora.

Vesti su im one bezlične agencijske. Sećam se onog "velikog" mitinga opozicije u aprilu prošle godine, taj dan slušam u kolima rok radio i nijednom rečju nisu pomenuli taj događaj u vestima, čak ni kao servisnu informaciju, tipa - biće blokiran saobraćaj od tad do tad. Poslao sam im neku ljutitu poruku SMS-om :mad:

• Haha 1
Posted

ideja je pretpostavljam da se zachepi svaki izvor bilo chega, a onda da vide kako da gase interneta :unsure:

mislim, shta drugo.

Posted
41 minutes ago, gospa buba said:

ideja je pretpostavljam da se zachepi svaki izvor bilo chega, a onda da vide kako da gase interneta :unsure:

mislim, shta drugo.

Ogranicene resurse - frekvencije - okupiraju, zauzimaju, stavlajju pod svoju kontrolu. 

Neogranicene resurse - internet - zagusuju kontrolisanim sadrzajima. 

Posted
1 hour ago, Партибрејкер said:

Pa rok radio osim muzike ne valja kur.. O emisijama poput ovih na Laguni nema ni govora.

Vesti su im one bezlične agencijske. Sećam se onog "velikog" mitinga opozicije u aprilu prošle godine, taj dan slušam u kolima rok radio i nijednom rečju nisu pomenuli taj događaj u vestima, čak ni kao servisnu informaciju, tipa - biće blokiran saobraćaj od tad do tad. Poslao sam im neku ljutitu poruku SMS-om :mad:

+ ubedljivo najgora voditeljka jutarnjeg programa ikad !

Posted
1 hour ago, Партибрејкер said:

Rock je brat od AS FM-a, kakvi protesti...

Posted (edited)

Dok je bila ona malo starija voditeljka Ljilja (mislim da se tako zvala), umela ja za vreme onih aprilskih protesta 2017. da provuče to onako u programu, bar da spomene.

Edited by Партибрејкер
Posted (edited)
2 hours ago, gospa buba said:

mislim, shta drugo.

Jab to voleo

Nek zapusi ekspres lonac sa svih strana a fizika neka odradi svoje.

Edited by Caligula