Milosh76 Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 (edited) S obzirom da Oliveri Zekic je istekao mandat u REMu u julu mesecu, trebalo bi da se izabere novi clan. Koje su sanse da REM bude normalniji nego do sada.. ili drugacije, ko su ovi ljudi? http://www.rem.rs/sr/o-nama#gsc.tab=0 Simjanovica i Aleksandru Jankovic znam ko su, ovi drugi kroz maglu. Ako se izabere neko normalan, da li ce se i REM unormaliti? Edited July 24, 2020 by Milosh76
jorma shparga Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 1 hour ago, Milosh76 said: S obzirom da Oliveri Zekic je istekao mandat u REMu u julu mesecu, trebalo bi da se izabere novi clan. Koje su sanse da REM bude normalniji nego do sada.. ili drugacije, ko su ovi ljudi? http://www.rem.rs/sr/o-nama#gsc.tab=0 Simjanovica i Aleksandru Jankovic znam ko su, ovi drugi kroz maglu. Ako se izabere neko normalan, da li ce se i REM unormaliti?
slepa živana Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 ja bi bujanovac trampila za sanduk skenderbega
Svarog Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 spletom nekih čudnih okolnosti sam jutros gledao TV Prvu. uključenje sa Ade Ciganlije, razglabaju neku priču o broju posetilaca, socijalnoj distanci, itd... i u jednom trenutku gospođa ispali fantastičnu rečenicu: "Imali smo čak i slučaj da je spasilac MORAO da spasi jednog čoveka od davljeništva." 1
James Marshall Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 3 minutes ago, Svarog said: spletom nekih čudnih okolnosti sam jutros gledao TV Prvu. uključenje sa Ade Ciganlije, razglabaju neku priču o broju posetilaca, socijalnoj distanci, itd... i u jednom trenutku gospođa ispali fantastičnu rečenicu: "Imali smo čak i slučaj da je spasilac MORAO da spasi jednog čoveka od davljeništva." Čuh! Mislio sam da je do mene, reko prejaku kafu sam skuvao, ili je srpski jezik otišao daleko a ja ostao u mjestu, bože moj, šta sad
gospa buba Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 a dobro. otkad je onaj polozio kamenac za fabriku, sve stanice su pogreshne sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 čuješ davljeništvo, i kamenac pa čuješ ovo univerzumi koji se nikada neće sresti ni u jednoj tački btw mislim da ga je maršal skoro pomenuo negde
msv Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Quote Одлуке са 219. редовне седнице Савета Регулатора Савет Регулаторног тела за електронске медије, на седници одржаној 15. септембра 2020. године, донео је одлуку о изрицању мере привремене забране објављивања програмског садржаја ПМУ ТВ Прва и Nacionalna Happy TV. ПМУ ТВ Прва забрањено је емитовање емисије „Јутро“, у трајању од 24 часа, због кршења члана 27 став 1. и 3. Правилника о заштити права малолетника у области пружања медијских услуга. ПМУ Nacionalna Happy TV забрањено је емитовање емисије „Боља земља“, у трајању од 15 дана, због кршења члана 50. Закона о електронским медијима и члана 20. Правилника о заштити људских права у области пружања медијских услуга. На истој седници Савет је изрекао меру упозорења ПМУ ТВ Панчево, док је у поступку изрицања мера према ПМУ ТВ Нови Пазар обустављен поступак. Покренути су поступци изрицања мера према ПМУ Nacionalna Happy TV и ТВ Б92 и донета је одлука о подношењу захтева за покретање прекршајних поступака према ПМУ Радио Пинк 91,3 и ТВ Мелос због кршења Закона о јавном информисању. Донета је одлука о подношењу захтева за покретање прекршајних поступака против ПМУ ТВ Прва, ТВ Б92, Nacionalna Happy TV и ТВ Пинк због кршења одредби Закона о оглашавању. Jutros Jutro emitovano normalno
Frank Pembleton Posted September 20, 2020 Posted September 20, 2020 1 minute ago, radisa said: Što mu kaže da je lažov? De znam....
Recommended Posts