Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted (edited)

S obzirom da Oliveri Zekic je istekao mandat u REMu u julu mesecu, trebalo bi da se izabere novi clan.

Koje su sanse da REM bude normalniji nego do sada.. ili drugacije, ko su ovi ljudi?

http://www.rem.rs/sr/o-nama#gsc.tab=0

Simjanovica i Aleksandru Jankovic znam ko su, ovi drugi kroz maglu.

Ako se izabere neko normalan, da li ce se i REM unormaliti?

Edited by Milosh76
Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

S obzirom da Oliveri Zekic je istekao mandat u REMu u julu mesecu, trebalo bi da se izabere novi clan.

Koje su sanse da REM bude normalniji nego do sada.. ili drugacije, ko su ovi ljudi?

http://www.rem.rs/sr/o-nama#gsc.tab=0

Simjanovica i Aleksandru Jankovic znam ko su, ovi drugi kroz maglu.

Ako se izabere neko normalan, da li ce se i REM unormaliti?

:covid19::Jova:

Posted

ja bi bujanovac trampila za sanduk skenderbega

Posted

Ja za 3 galona Hebe :covid19:

Posted

Dragan hojic heba

Saban saban.... Saban saban

Posted

spletom nekih čudnih okolnosti sam jutros gledao TV Prvu.

uključenje sa Ade Ciganlije, razglabaju neku priču o broju posetilaca, socijalnoj distanci, itd...

i u jednom trenutku gospođa ispali fantastičnu rečenicu:

"Imali smo čak i slučaj da je spasilac MORAO da spasi jednog čoveka od davljeništva."

• Haha 1
Posted
3 minutes ago, Svarog said:

spletom nekih čudnih okolnosti sam jutros gledao TV Prvu.

uključenje sa Ade Ciganlije, razglabaju neku priču o broju posetilaca, socijalnoj distanci, itd...

i u jednom trenutku gospođa ispali fantastičnu rečenicu:

"Imali smo čak i slučaj da je spasilac MORAO da spasi jednog čoveka od davljeništva."

:lolol:

Čuh!

Mislio sam da je do mene, reko prejaku kafu sam skuvao, ili je srpski jezik otišao daleko a ja ostao u mjestu, bože moj, šta sad

Posted

a dobro. otkad je onaj polozio kamenac za fabriku, sve stanice su pogreshne :rolf:

sent from bubamoto

Posted

čuješ davljeništvo, i kamenac pa čuješ ovo

univerzumi koji se nikada neće sresti ni u jednoj tački

btw mislim da ga je maršal skoro pomenuo negde

• 1 month later...
Posted

Одлуке са 219. редовне седнице Савета Регулатора

Савет Регулаторног тела за електронске медије, на седници одржаној 15. септембра 2020. године, донео је одлуку о изрицању мере привремене забране објављивања програмског садржаја ПМУ ТВ Прва и Nacionalna Happy TV.

ПМУ ТВ Прва забрањено је емитовање емисије „Јутро“, у трајању од 24 часа, због кршења члана 27 став 1. и 3. Правилника о заштити права малолетника у области пружања медијских услуга.

ПМУ Nacionalna Happy TV забрањено је емитовање емисије „Боља земља“, у трајању од 15 дана, због кршења члана 50. Закона о електронским медијима и члана 20. Правилника о заштити људских права у области пружања медијских услуга.

На истој седници Савет је изрекао меру упозорења ПМУ ТВ Панчево, док је у поступку изрицања мера према ПМУ ТВ Нови Пазар обустављен поступак.

Покренути су поступци изрицања мера према ПМУ Nacionalna Happy TV и ТВ Б92 и донета је одлука о подношењу захтева за покретање прекршајних поступака према ПМУ Радио Пинк 91,3 и ТВ Мелос због кршења Закона о јавном информисању.

Донета је одлука о подношењу захтева за покретање прекршајних поступака против ПМУ ТВ Прва, ТВ Б92, Nacionalna Happy TV и ТВ Пинк због кршења одредби Закона о оглашавању.

Jutros Jutro emitovano normalno :fantom:

Posted
1 minute ago, radisa said:

Što mu kaže da je lažov?

De znam....