Lo Zingaro Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 5 minutes ago, msv said: (N1) Poreska uprava u službi progona United Grupe Jel ovo neki fejk ili stvaro sa zvanicnog drzavnog naloga se pise bez š, ć i sl da ne kazem za ono potvdru?
slepa živana Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 35 minutes ago, lo zingaro said: Jel ovo neki fejk ili stvaro sa zvanicnog drzavnog naloga se pise bez š, ć i sl da ne kazem za ono potvdru? ne znam da li je fejk, to će ti reći ovi kompjuteraši... ali ovako se piše u dražavnoj službi. sad gledam jedan dopis iz ministarstva prosvete, sve bez dijakritika, ali zato zamenica vi velikim slovom ne omanjuje... verovatno se osećaju mnogo moćno kad lupe veliko v evo ti zvaničan potpis iz mejla te službenice Ministarstvo prosvete, nauke i tehnoloskog razvoja Sektor za medjunarodnu saradnju i evropske integracije Nemanjina 22-26 11000 Beograd R. Srbija
msv Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 (Insajder) REM zabranio N1 i Novoj S da emituju oglasne poruke koje pozivaju na bojkot; N1: Postupićemo po odluci
Lo Zingaro Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 3 hours ago, slepa živana said: ne znam da li je fejk, to će ti reći ovi kompjuteraši... ali ovako se piše u dražavnoj službi. sad gledam jedan dopis iz ministarstva prosvete, sve bez dijakritika, ali zato zamenica vi velikim slovom ne omanjuje... verovatno se osećaju mnogo moćno kad lupe veliko v evo ti zvaničan potpis iz mejla te službenice Ministarstvo prosvete, nauke i tehnoloskog razvoja Sektor za medjunarodnu saradnju i evropske integracije Nemanjina 22-26 11000 Beograd R. Srbija I ja se jos raspravljvam s botovima o koroni. Dobro tamo uopste ista funkcionise s obzirom koliko se to maligno radikalsko tkivo zalepilo za svaku poru drzavnog sistema. Dobro (ili lose) je to da ce to sve preko noci da se urusi kao i svaki organizam u smrtonosnom zagrljaju izjeden najezdom parazita. Nece makete bas sve moci da zamene.
Skyhighatrist Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 15 minutes ago, lo zingaro said: da ce to sve preko noci da se urusi Ako misliš da se uruši i bude još gore, onda se slažem. Ako misliš da će da se uruši, a onda na njihova mesta dođu pismeni i kompetentni, bojim se da je to nepovratno sjebano.
Lo Zingaro Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 31 minutes ago, Skyhighatrist said: Ako misliš da se uruši i bude još gore, onda se slažem. Ako misliš da će da se uruši, a onda na njihova mesta dođu pismeni i kompetentni, bojim se da je to nepovratno sjebano. Manje vise se slazemo. Ono sto me iznenadjuje kao posmatraca (vec vise od 30 godina sam u Italiji) nije vucic kao random ludak s apsolutnom vlascu. Puna istoria takvih. Meni je neverovatno sistematsko ubrizgavanje apsolutnih idiota i nesposobnjakovica u svaku polugu sistema, od kafe kuca rice do ministra. Kao termiti, grickaju grickaju ali kraj je vise nego jasan, gomila piljevine. Hilter bio ludak s apsolutnom vlascu ali je drzava funkcionisala kao masina. Zapravo su ti pravi despoti uvek najebali zbog prevelikih ludackih ambicija. Zvalavi ce verovatno da zavrsi tako sto ce mu propasti lift u nekoj zgradi koju bude posecivao a za odrzavanje istog bude zaduzen neko po stranackoj osnovi ili mu sin prenese korona sa stadiona (a da to vec bilo, al dobar primer)
Shitgenstein Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 Njegova apsolutna vlast se delom i zasniva upravo na ubrizgavanju nesposobnih ljudi bez kičme u svaku polugu sistema.
Filozof manijak Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 Tačno, jer sposobni ljudi sa kičmom ili neće sa njim da sarađuju, ili polako odlaze. On može apsolutno da vlada samo bandom nesposobnih parazita koji životno zavise od njega
dvb-t manijak Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 Jebala ih više "Adria". Vesti iz Hrvatske me zanimaju manje od onih iz Bugarske, koje me ne zanimaju uopšte.
Zabalujev Posted June 21, 2020 Posted June 21, 2020 Ovo sa njuz televizijama je kao sa licencnim kvizovima pre petnaestak godina.
Recommended Posts